Selectează o Pagină

Campionatul European de Cadeti - Panevezys, Lituania

Federatia Romana de Triatlon a avut dreptul sa inscrie maximul de patru sportivi la Campionatul European de Cadeti (15-17 ani) din acest an, organizat la Panevezys, Lituania. Echipa care a facut deplasarea a fost condusa de antrenorul federal Crisan Josif si a fost formata din Erick Rogoz, Catalin Romas, Stefan Troanca si Cristian Tranulea.

Campionatul European de Cadeti - Panevezys, Lituania

Formatul evenimentului a fost unul special, un format pentru cadeti: distante supersprint cu trei grupe de semifinale a cate 30 de sportivi, urmate de Finala A si Finala B. In Finala A se calificau primii 9 sportivi din fiecare semifinala, plus trei sportivi cu cei mai buni timpi. In Finala B se calificau urmatorii 30 de sportivi cu urmatorii timpi cei mai buni.

Campionatul European de Cadeti - Panevezys, Lituania

Joi, 13 iulie, au inceput semifinalele. In prima semifinala a luat startul Cristi Tranulea, terminand pe locul 17 cu timpul de 00:39:20. A urmat semifinala a doua cu Stefan Troanca si Catalin Romas, acestia ocupand locurile 20, respectiv 23 cu timpii de 00:40:24, respectiv 00:41:38. In ultima semifinala a participat Erick Rogoz, timpul lui final fiind de 00:39:17, pozitionandu-se pe locul 18. Cu timpii obtinuti Erick Rogoz si Cristian Tranulea s-au calificat in Finala B.

Campionatul European de Cadeti - Panevezys, Lituania

Sambata, 15 iulie, a fost organizata Finala B, unde sportivii nostri au avut o evolutie remarcabila, ei reusind sa termine competitia pe locul 7 – Erick Rogoz, cu un timp de 00:26:38, respectiv locul 15 – Cristian Tranulea, avand un timp de 00:26:56
Distantele competitiilor au fost de: 500 metri inot, 11.4 km ciclism si 3.55 km alergare la semifinale si 300 m inot, 8.55 km ciclism si 2.35 km alergare in finale.

Campionatul European de Cadeti - Panevezys, Lituania

Sportivii nostri, incepand de luni, 17 iulie pana in data de 23 iulie vor participa prin programul de dezvoltare accesat de FRTRI la un cantonament international finantat de Federatia Europeana de Triatlon, tot in Lituania.

Loading...