U23-Burgas-2016

Cei mai buni triatlonisti tineri din Europa si-au dat intalnire la Burgas, la Campionatele Europene de U23 si la Cupa Europeana de Juniori.

Romania a fost reprezentata de sportivii antrenorului Filip Grigorescu de la Atena Constanta: Manac Antoanela (U23 fete) si Cristian Tranulea (Juniori masculin).

Atat la fete cat si la baieti la U23 am avut un concurs spectaculos, la fete 34 din 36 de fete au intrat impreuna la tranzitul dintre ciclism si alergare, la baieti aproape 50 de sportivi au terminat cislismul intr-un interval de 30 de secunde. Titlurile supreme au fost decise la alergare, castigatorii fiind spaniolul Casto Fajades la masculin si italianca Angelica Olmo la feminin.

Sportiva noastra a intrat intre primele la T2 si a terminat pe locul 29 cu timpul de 01:08:56 la 03:21 fata de prima clasata. Traseul a fost unul mai putin obisnuit avand partea de bicicleta de 24 km si o alergare lunga, pe scari intre segmentul de inot si T1.

Debutantul de numai 16 ani Cristi Tranulea nu a reusit sa termine competitia fiind oprit la finalul probei de ciclism la intrarea in tranzit, fiind prins din urma de primul alergator intrind in “last biker-first runner scenario” ce interzice intrarea in tranzit pentru schimb daca primul alergator deja a ajuns sa traverseze tranzitul dupa prima tura de alergare.

Pin It on Pinterest