Selectează o Pagină

S-a încheiat prima ediție a Campionatului Naţional de Aquathlon La Fântâna. Competiţia s-a desfăşurat în Tîrgu-Mures pe malul râului Mureş.

Campionatul National de Aquathlon 2014 - REZULTATE

Primii care au luat startul au fost elitele şi juniorii. Aceştia au avut de alergat 2, 5 km, mai apoi au înotat 1000 de metri iar la final au mai avut de parcurs 2,5 km. Campionul naţional la aquathlon este Ciprian Bălănescu care a terminat cursa în 35 de minute și 24 de secunde. Pe locul II a venit Alexandru Ghica la o diferență de aproximativ 6 minute iar la 4 secunde distanța pe III a terminat Radu Claudiu.

La elite feminin s-a înscris doar Gabos Andrea care a terminat de parcurs traseul dupa 45 de minute şi 27 de secunde.

La categoria juniori masculin podimul a arătat astfel: Locul I – Simon Gergo la numai 1 minut de Ciprian Bălănescu și Locul II – Ilea Maximilian (locul III la open), Locul III – Szekely Lorand. La acceași grupă de vârstă, feminin, ocupanta locului întâi a fost Fulop Katalin.

Cadeții au avut de parcurs 500m înot iar mai apoi 2,5km alergare. La categoria cadeţi masculin, campion național la aquathlon este Chis Andrei, vicecampion este Balica Mircea iar pe locul III s-a clasat Morar Adrian.

La cadeți feminin podimul a arătat astfel: Locul I – Hristina Karakoleva, Locul II – Jucan Diana, Locul III – Simon Kinga.

La prima ediţie a Campionatului Naţional de Aquathlon s-au înscris aproape 100 de participanţi. De remarcat este faptul că au participat aproape 30 de copii, semn că acest sport începe să fie cunoscut şi să prezinte interes în rândul celor mici.

Rezultatele complete ale CN Aquathlon La Fantana 2014 le găsiţi aici.

O parte dintre concurenţi se vor întoarce la Tîrgu-Mureș pe 2 august la Campionatul Național de Triatlon.

Loading...