Selectează o Pagină

După cea de-a cincea ediție a concursului Triatlon Fără Asfalt Intersport de la mare, vă invităm pe 16 august prima ediție Triatlon Fără Asfalt Intersport la munte, un concurs într-o zonă de poveste aproape de București (Cerașu-Slon, jud. Prahova). V-am pregătit un traseu spectaculos cu peisaje frumoase, de munte și cu petrecere pe măsură. Eveniment 100% în natură.

Traseul concursului începe cu 1000m de înot în lacul Măneciu (apa este foarte curată, temp. 21C). Se pedalează după aceea 21 km de la lac spre cascada Schinda, prin pădure, pe malul Telejenelului și înapoi spre Tabla Buții, până pe Plai, deasupra satului Slon. De acolo începe proba de alergare cu o distanta de 7 km, de pe Plai până sub vârful lui Crai și înapoi.

Triatlon Fara Asfalt La Munte - 2014

La concurs poți participa ca triatlonist și vei face toate trei probele, sau în echipă într-una dintre următoarele configurații permise pentru ștafete:

– Înot + Bicicletă | Alergare
– Bicicletă | Alergare | Timpul de înot se completează cu timpul unui triatlonist
– Bicicletă + Alergare | Timpul de înot se completează cu timpul unui triatlonist

După concurs urmează Sarmale Party 1), cu bere Zăganu 2), brânză de la ciobanii din zonă, muzică, premii și alte surprize. Tot pe Plai va fi amenajat și un camping pentru participanții care vor să stea cu cortul pe munte, iar pe site găsiți detalii despre cazare.

Pentru înscrieri și mai multe informații vizitați site-ul concursului www.faraasfalt.ro/FaraAsfaltMunte/home.html.

Dacă ai fost la Fără Asfalt 3) la mare, nu uita că povestea continuă pe 16 august la munte! Dacă n-ai fost la mare, e timpul să intri în poveste!

_____________________

1) SARMALE PARTY, expr. s.p. Întâlnire între prieteni organizată pe plai, deasupra satului Slon din jud. Prahova, cu prilejul sărbătoririi triatlonului Fără Asfalt Intersport la munte, însoțită de sarmale făcute la ceaun la fața loculului, brânză de la ciobanii din zonă, muzică aleasă și bere bună.

2) ZĂGANU, s.p. 1. Bere artizanală nepasteurizată, românească, independentă, prezentă la Sarmale Party (v. SARMALE PARTY) din cadrul concursului de triatlon Fără Asfalt Intersport la munte. 2. s.m. ZĂGAN – Vultur de talie mare, cu pene negre, în formă de barbă sub cioc, specie dispărută care poate fi acum admirată pe eticheta berii Zăganu.

3) FĂRĂ ASFALT, expr. adj. 1. Sinonim cu evenimente sportive în natură, cu peisaje inedite și atmosferă de neuitat. 2. s.p. Cel mai cunoscut concurs de triatlon în natură din România. 3. … la munte – prima ediție a unui triatlon de poveste în zonă montană, concurs 100% în natură.

Loading...