Cautam organizatori

Avem speranta unui sezon competitional mai aproape de normal.

În acest spirit cautam organizatori pentru urmatoarele Campionate Nationale:

CN Distanta Standard
CN Distanta Medie
CN Cross Triatlon
CN Aquatlon
CN Aqua Bike

Conform deiciziei Biroului Executiv din data de luni 11 ianuarie 2021, urmatoarele Campionate Nationale au fost alocate in mod direct, dupa cum urmeaza :

1. Se vor organiza in cadrul competitiilor Europene organizate la noi in tara urmatoarele Campionatele Nationale: Campionatul National de Duatlon in cadrul Campionatului European de Duatlon din Targu Mures; Campionatul National de Triatlon Sprint in cadrul Cupei Europene de Juniori, Bucuresti.

2. Organizatorii care anul trecut nu au reusit sa organizeze din motive de forta majora vor organiza anul acesta Campionatele Nationale: Clubul Master Swim & Tri va organiza Campionatul National de distanta Supersprint si Stafeta mixta in localitatea Snagov; Clubul Ride Competition va organiza Campionatul National de Cross Duatlon in localitatea Cornesti; Xterra Sport Bihor va organiza Campionatul National pe Distanta Lunga in orasul Oradea (in cadrul Xman Oradea).

Campionatele Nationale ramase nealocate in calendarul Federatiei Romane de Triatlon pe anul 2021 se vor atribui cluburilor afiliate sau in curs de afiliere, prin depunere de dosare conform regulamentului de mai jos.

Pin It on Pinterest