Comunicat FRTRI - 12.08.2020

 
Avand in vedere contextul actual cauzat de pandemia covid 19, normele in vigoare permit organizarea de competitii sportive doar daca participantii sunt sportivi legitimati conform art. I, punctele 21, respectiv 22, din H.G. nr. 394/2020, cu modificările și completările ulterioare.

De asemenea, conform statutului FRTRI, sportivii din categoria AG (amatori) pot participa la concursurile de triatlon din calendarul FRTRI doar daca detin Licenta Anuala sau Licenta de o zi a FRTRI iar in particular, pentru Campionatele Nationale de Triathon, sportivii din categoria AG trebuie sa detina Licenta Anuala a FRTRI.

Incepand cu anul 2020, aceasta licenta anuala este doar digitala si se obtine accesand url-ul triatlonromania.ro/licentiere.

Avand in vedere conditiile specifice ale anului 2020 si conditiile in care se organizeaza Triatlon Proactivi 2020, participarea si clasarea sportivilor AG pe categoriile de varsta atat la Campionatul National de Triatlon pe distanta standard cat si la proba sprint a Triatlonului Proactivi 2020 este conditionata de posesia Licentei Anuale a FRTRI sau a celei de o zi.

Formularul on-line de obtinere a Licentei de o zi este accesibil la adresa racehub.ro/register/frtrioneday2020. Valoarea acesteia este de 20 Lei. Plata se face online, link-ul de efectuare al platii se va transmite solicitantului pe e-mail, dupa completarea formularului de licentiere.

In continuare, incurajam sportivii triatlonisti din categoria AG sa faca demersurile si sa obtina Licenta Anuala a FRTRI, participarea la evenimentele de triathlon din anul 2021 urmand a fi permisa exclusiv doar detinatorilor Licentei Anuale a FRTRI.

Presedinte
Vlad Stoica

Pin It on Pinterest