Rezultate Alegeri Federatia Română de Triatlon 2020

Noua conducere are rolul de a continua toate proiectele în curs ale Federației

Federația Română de Triatlon anunță astăzi că Vlad Stoica preia, cu 30 din 34 din voturi exprimate, functia de Președinte al Federatiei Romane de Triatlon. Alegerile s-au desfașurat  in data de 7 noiembrie la Hotel Central din Ploiești.

Până în prezent, Vlad Stoica a avut rolul de Președinte interimar al FRTRI dupa decesul regretatului Peter Klosz in noiembrie 2019, a fost membru fondator al FRTRI si vicepreședinte încă din anul 2013. De asemenea este Director General al grupului de societăți Smart Atletic.

Pentru funcția de președinte FRTRI au mai candidat Sorin Boriceanu, ACS Energy Club,  Dumitru Aurelian Blănaru, CSM Braila si  Daniel Ioan, ACS Tri Aluta al carui dosar a fost incomplet, iar candidatura sa a fost respinsă.

 

Răzvan Florea și Viktor Klosz au fost votați vicepreședinți.

Viktor Klosz este Președinte al ACS Master Ski & Bike, organizatorul celei mai importante competiții internationale de triatlon din Romania -Campionatul European de Multisport – în cadrul căruia s-au desfasurat 7 Campionate Europene in 2019 și alte competitii nationale si internaționale. Totodată, Viktor Klosz este Director General al grupului Master Druck si Delegat Tehnic nivelul 2.

Razvan Florea este singurul medaliat olimpic la natație din Romania, multiplu medaliat la Campionatele Europene si ocupa functia de vicepresedinte FRTRI, inca din anul 2013. Totodata este Președintele ACS Atena si unic importator al brandului TYR in Romania.

 

Au fost votați și cei opt membri ai Biroului Federal și ne bucurăm că pentru prima dată a fost votată in funcție și o reprezentanta a sexului feminin.

Cei opt membri votați ai Biroului Federal sunt:

  • Adina Dușa – Delegat Tehnic Nivelul 2, calificat la JO Tokyo;
  • Marius Grigore – Presedintele clubului Bucharest Sport Club;
  • Papp Jozsef – Presedintele clubului H20 Tg Mures;
  • Nistoroiu Daniel – Presedintele clubului Master Swim & Tri;
  • Istvan Besnyei – Manager evenimente FRTRI si reprezentant al clubului Seven Sport Club;
  • Koncz Alexandru – Responsabil Winter Triatlon;
  • Dragu Marius Alexandru – Reprezentant al clubului Delfinul;
  • Toader Adrian – Reprezentant al clubului Steaua București.

 

Declaratii:

Vlad Stoica:
“Adunarea Generală a votat in proporție covârșitoare continuarea programelor noastre, nu poate decat sa mă bucure acest lucru deoarece din urmă vine o generație formidabilă de cadeți și junior si dacă nu luăm măsuri acum, riscăm să pierdem acești sportivi valoroși. Spiritul acestei comunități a fost confirmat, numai ramane decat sa  implementam programele propuse in următorii patru ani. Din punctul meu de vedere atât echipa aleasă cat și echipa numita este un “dream team”

Răzvan Florea:
“Am fost impresionat în primul rand de prezența numeroasă la această Adunare Generala foarte importanta pentru viitorul FRTRI. Sunt vremuri in care este dificil și riscant sa te deplasezi și atat prezența numeroasă cât și votul exprimat arată cat de aliniata in direcția corectă este aceasta comunitate. Dorim sa continuam ceea ce s-a început . Suntem pe un drum bun cu sportivi de perspectivă.”

Viktor Klosz:
” Vreau să mulțumesc Adunării Generale pentru votul de încredere care mi-a fost acordat. Simt că prin acest vot este exprimată și o recunoștință pentru tot ceea ce a realizat Peter și o mare doză de încredere pe care sper că o să reușesc să o confirm. Echipa aleasă este una cu experiență și devotată triatlonului. Sunt ferm convins ca vom realiza lucruri mărețe împreună.”

Pin It on Pinterest