Rezultate Team Triatlon România la Belgrade Triatlon Day

Duminică 20 Septembrie, Team Triatlon România a participat la competiția Belgrade Triatlon Day cu un lot foarte numeros format din 45 de sportivi cu vârste între 12 și 23 de ani. În cadrul acestui eveniment s-a desfășurat și Cupa Europeană de Juniori unde s-au remarcat Delia Dudau, Alice Perjoiu si Andreea Iordache, respectiv locul 7, 8 și 9 la fete și Erik Rogoz, Vlad Remzing si Albert Stratulat, respectiv locurile 9, 10 și 11.

Rezultate remarcabile au fost la cadeți unde sportivii noștri au dominat competiția de Aquatlon. Sportivii care s-au remarcat sunt:

Cadeti Fete, nascuti 2007/2008:
• Rusu Eremia Bianca – loc 1
• Singuran Maria Amalia – loc 2

Cadeti Baieti, nascuti 2007/2008:
• Teisanu Darius Octav – loc 1
• Jipescu David – loc 3

Cadeti Fete, nascuti 2005/2006:
• Chis Ariana – loc 1
• Iofciu Alexandra Sophie – loc 3

Cadeti Baieti, nascuti 2005/2006:
• Popa Carol – loc 1
• Petre Raul – loc 2
• Grigoriu Lucas – loc 3

Surpriza competiției a venit de la Cupa Serbiei pe distanța sprint unde Chindriş Mihail și Alex Toma au ocupat locul 1 și 2. La Juniori Sprint, Nanulescu, Alexandru Nichita – loc 1 la categorie de varsta, Maria, Sufaru – loc 2 la general si loc 1 la categorie de varsta.

“Pentru Triatlon România, această deplasare a fost foarte necesară pentru a păstra motivați sportivii într-un sezon cu foarte puține competiții. Nu în ultimul rând am avut ca obiectiv și o radiografie mai clară din punct de vedere al performanței și a altor aspecte cum ar fi lucrul în echipă în anumite situații, deoarece unul dintre obiectivele mele este ca dintr-un grup să devenim o echipă. Încă odată am fost impresionat de dorința acestor sportivi de a concura și de determinarea lor, deoarece a fost o deplasare foarte grea, cu multe ore de mers cu mașina din cauză că nu am avut voie să stăm peste noapte în Belgrad și am fost nevoiți să folosim un permis de doar 12 ore. Nu am auzit nici un sportiv care să se plângă, toți și-au dorit să concureze chiar și în aceste condiții dificile, pentru mine este un factor foarte motivant să lupt pentru acești copii” – Vlad Stoica – Președinte Interimar FRTRI

Rezultate Team Triatlon România la Belgrade Triatlon Day

Descarcati rezultatele aici:
Rezultate Cupa Europeana Fete

Rezultate Cupa Europeana Baieti
Rezultate Aquatlon 2005/2006
Rezultate Aquatlon 2007/2008

Pin It on Pinterest