Selectează o Pagină

In locatia unde se va organiza in acest an Campionatul European de Cross Triathlon si Cross Duathlon, la Platoul Cornesti din Tg.Mures, a avut loc pe 4 februarie competitia Cupa Federatiei la Cross, concurs care a contat ca selectie pentru Loturile Nationale de Cross ale Federatiei Romane de Triatlon.

Cupa Federatiei la Cross - selectie pentru Loturile Nationale de Cross Triatlon si Cross Duatlon

Concursul s-a desfasurat pe o vreme cu lapovita si ploaie, in conditii grele, pe un traseu cu zapada si gheata. Concurentii au avut de parcurs un traseu de 5.4 km de alergare la seniori si 2,7 km la juniori, respectiv 6 km de bicicleta MTB la toate categoriile.

Cel mai rapid a fost Bogdan Damian de la CSM Cluj. Urmatoarele locuri au fost ocupate de Kovacs Szabolcs, Kanizsai Levente si Balan Marcel, intr-un interval de cateva secunde.

La juniori a castigat muresanul Malnasi Attila (Dinamo Bike Expert), iar la fete prima a fost Biro Julia (Harghita Triatlon M.Ciuc).

In urma analizei timpilor obtinuti la acest trial, Federatia Romana de Triatlon a selectat pentru Loturile Nationale de Cross Duatlon urmatorii sportivi:
Seniori: Bogdan Damian si Balan Marcel (ambii de la CSM Cluj)
U23: Kovacs Szabolcs (Master Ski&Bike Tg.Mures) si Kanizsai Levente (CSM Cluj)
Juniori: Malnasi Attila (Dinamo Bike Expert).

Cupa Federatiei la Cross - selectie pentru Loturile Nationale de Cross Triatlon si Cross Duatlon

Juniorii Ciolacu Tudor (CSM Braila) si Andrei Ionut Andrei (Petrolul Ploiesti) raman in vizorul Federatiei. Ei vor fi testati inca odata in luna martie, la fel ca si sportiva de U23, Biro Julia.

Rezultatele complete ale Cupei Federatiei la Cross le puteti gasi aici.

Loading...