Selectează o Pagină

Am avut parte de doua zile pline de triatlon la Tulcea, unde peste 250 de sportivi au luat startul la diferitele competitii organizate de clubul Aqua Vita Delta Tulcea, impreuna cu Asociatia Mila 23 Ivan Patzaikin si Federatia Romana de Triatlon.

In prima zi am avut competitiile destinate copiilor. Cursele cronometrate au fost ale celor de 11, 12 si 13 ani, unde castigatori au fost:
13 ani : Nikol Kolosheva (Bulgaria) si Carol Popa (Atena Constanta)
12 ani : Bianca Rusu- Eremia (CSA Steaua) si David Ragea (Danube Swim Galati)
11 ani : Ana Maria Dinca (Junior Swim Bucuresti) si Radu Calina (Atena Constanta)

Rezultatele complete le gasiti aici deltatriathlon.ro/upload/8/MiniTRI.pdf

Delta Rowmania Triathlon 2019 - Epilog

Foarte multi copii au concurat si la categoriile ne-cronometrate de 9 si 10 ani, respectiv la competitia de Aquathlon”Start Campioni la Triatlon”, destinata copiilor de 7 si 8 ani.
Lista copiilor prezenti o gasiti aici: .deltatriathlon.ro/upload/8/MiniTRI09,10.pdf si deltatriathlon.ro/upload/8/Aquathlon.pdf

Delta Rowmania Triathlon 2019 - Epilog

Delta Rowmania Triathlon 2019 - Epilog

Duminica am inceput cu competitiile nationale: Supersprint cadeti – etapa a II a Circuitului YouTri 2019, Sprint – etapa de RTS si Campionatul National de Triatlon pe distanta olimpica.
Primii au ajuns la linia de finish cadetii de la supersprint, competitia fiind castigata la masculin de sportivul din Israel, Shapira Tomer, urmat de Soos Gergo (Ungaria) si de Rares Panait (Seven Atletic Bucuresti). La fete, Chis Ariana castiga si etapa a II-a circuitului, urmata de coechipiera sa de la Poli Cluj, Szabo Sara, medalia de bronz revenind sportivei de la Trident Constanta, Casia Damian.
Rezultatele: deltatriathlon.ro/upload/8/Supersprint fara stafeta.pdf

Delta Rowmania Triathlon 2019 - Epilog

Delta Rowmania Triathlon 2019 - Epilog

La competitia pe distanta sprint, castigatorii au fost Cristian Doicescu (Atena Constanta ) si Edit Medveczky (Ungaria), podiumul la baieti fiind completat de Dan Sfetcu si de Radu Costin Marga, respectiv la fete de Alexandra- Cristina Mihai si Anca Stefanopol
Rezultate: deltatriathlon.ro/upload/8/Sprint_open.pdf

Campionatul National de Triatlon pe distanta olimpica a fost adjudecat de catre campionii de anul trecut, Ion Alexandru (Delfinul Bucuresti) si Antoanela Manac (Atena Constanta). Vicecampioni Nationali au devenit Stefania Ion (Steaua Bucuresti) si Alex Toma (Junior Swim Bucuresti), medalia de bronz fiind castigata de Dantis Otilia (CSM Cluj) si Mihai Chindris (Politehnica Cluj), sportivii Andrei Vrabii (Republica Moldova), respectiv Soos Fanni (Ungaria) nefiind premiati la Campionatul National cu medalii, ci numai cu premiile in bani aferente locului ocupat
Rezultate: deltatriathlon.ro/upload/8/Olimpic_open.pdf

Delta Rowmania Triathlon 2019 - Epilog

Cireasa de pe tort a fost cea de-a VI-a editie a Cupei Europene de Juniori, unde am avut nu mai putin de 10 reprezentanti. La baieti, cel mai bine s-a clasat Erick Rogoz – locul 7, la mai putin de 1 minut fata de sportivul belgian Thomas Guilmot, castigatorul competitiei. Catalin Romas a terminat pe locul 12, Albert Stratulat pe locul 13 si Gabriel Boca pe locul 17 din 19 concurenti prezenti la start.

Delta Rowmania Triathlon 2019 - Epilog

Tot pe locul 7 s-a clasat si cea mai buna reprezentanta a noastra la fete, Delia Dudau, urmata de Alice Perjoiu pe locul 8. Celelalte sportive din Romania au terminat competitia pe locurile 10 – Dayana Budisan, 11 – Rebeca Pojar, 12 – Andreea Iordache si 13 – Alexia Scurtu.

Delta Rowmania Triathlon 2019 - Epilog

Rezultatele Cupei Europene le gasiti aici: triathlon.org/results/result/2019_tulcea_etu_triathlon_junior_european_cup

Delta Rowmania Triathlon 2019 - Epilog

Poze de Radu Cristi

Loading...