Selectează o Pagină

Univer 24 - Sărbătoarea înotului - 28-29 septembrie 2019, Cluj

Chiar daca sezonul de triaton in Romania incet-incet se termina, amatorii de triatlon au de unde sa aleaga dintre competitiile de inot, alergare sau ciclism. Federatia Romana de Triatlon va recomanda competitia de inot de 24 de ore „Univer 24 – Sărbătoarea înotului”

Concursul de înot de 24 de ore se va organiza în 28-29 septembrie la Cluj-Napoca. Evenimentul se află anul acesta la a doua ediție, iar organizatorii doresc să îl transforme într-o tradiție. Prima ediție a fost extrem de bine primită, avand aproape 500 de participanți. Principalul obiectiv al evenimentului este acela de a promova sportul în general și înotul în particular ca și stil de viață sănătos, ce poate implica timp petrecut alături de familie și prieteni.

Competitia va avea loc la Complexul de natație “Universitas”, unde sunt asteptati aproximativ 1.000 de înotători si susținători. In premieră vor fi si sportivi care vor înota individual timp de 24h și o invitată extrem de specială, Hosszú Katinka, triplă campioană olimpică, campioană mondială și europeană, deținătoarea mai multor recorduri mondiale la înot.

Pentru detalii privind evenimentul și activitățile planificate, vă invităm să vizitați pagina de web: www.sportsculture.ro.

Loading...