Selectează o Pagină

In locatii magnifice – inot in lacul Razim cu starturile la Jurilovca (sprint) si Sarichioi (olimpic si supersprint) si cu finish-ul in Cetatea Medievala de la Enisala – a avut loc sambata, 10 iunie, prima editie a Campionatului National de AquaBike, organizat de Clubul Sportiv Aqua Vita Delta Tulcea cu sprijinul Federatiei Romane de Triatlon.

Campionatul National de AquaBike 2017 - Rezultate

Ciprian Balanescu (Ride Competition Triathlon) a reusit sa obtina un nou titlu de Campion National, el fiind urmat de Radu Costin Marga (Trident Triathlon Team Constanta) si de Razvan Staicu. La fete, castigatoare a fost Cornelia Stroe (Festina Lente Campina).

Campionatul National de AquaBike 2017 - Rezultate

La juniori, titlul a revenit lui Cristian Tranulea (Atena Constanta) el fiind secondat de Stefan Troanca (Olimpia Bucuresti), respectiv pe locul trei a terminat Niculae Alexandru (Aqua Vita Delta Tulcea). La junioare, Campioana a devenit sportiva clubului Aqua Vita Delta Tulcea, Nichifor Ana Maria, vicecampioana fiind Tincu Maria Elena, tot de la Aqua Vita Delta Tulcea.

Campionatul National de AquaBike 2017 - Rezultate

La distanta supersprint, cei care au luptat pentru tricoul de Campion National au fost cadetii, impunandu-se aici Meghea Dominic Andrei la baieti si Iordache Andreea Diana (Master Swim&Tri Bucuresti). Podiumul a fost completat la baieti de Hilban Gabriel (Olimpia Bucuresti) si Ion Alexandru (Aqua Vita Delta Tulcea), repectiv la fete de Vulpoiu Ana-Maria-Cristina (Olimpia Bucuresti) si Coteanu Maria Alexandra (Trident Triathlon Team Constanta).

Campionatul National de AquaBike 2017 - Rezultate

Rezultatele complete ale CN Aquabike pot fi gasite aici.

Duminica, 11 iunie a fost organizata si o noua editie a evenimentului Aqua Vita Delta MiniTRI, care a adunat la start zeci de copii triatlonisti intre 9 si 13 ani. Un weekend minunat, oferit de CS Aqua Vita Delta Tulcea.

Loading...