Selectează o Pagină

International Metropolitan Triathlon Brasov este competitia care in acest an deschide seria concursurilor de triatlon de sosea, Romanian Triathlon Series. Etapa I din circuit este programata in Brasov in data de 6 iulie 2014 si va avea finish-ul in Piata Sfatului.

International Metropolitan Triathlon Brasov - 2014

Editia a II-a a International Metropolitan Triathlon Brasov va asteapta cu aceleasi probe ca si anul trecut: proba de sprint si proba olimpica, ce pot fi facute atat individual, cat si in echipa.

Probe triatlon
Individual + Stafeta Sprint * – 500m inot+ 22 km ciclism + 5 km alergare
Individual + Stafeta Olimpica * – 1500m inot+ 44 km ciclism + 10 km alergare
* Echipele pot fi formate din 2 sau 3 persoane; o persoana care participa la proba individuala poate fi si parte dintr-o stafeta (la inot sau inot+ ciclism).

Inotul va avea loc tot in Lacul Codlea, iar traseele de ciclism pentru probele sprint si olimpica sunt detaliate in sectiunea traseu de pe site-ul competitiei. Zona de tranzitie de la bicicleta la alergare va fi amplasata in Piata Sfatului si tot in piata va fi si finish-ul cursei.

Inscrierile sunt deschise tuturor celor pasionati de inot, ciclism si alergare, intr-un cuvant: triatlon 🙂

Premiile sunt consistente, fondul de premiere fiind de 5000 Euro. Vor fi premiate atat categoriile open masculin locurile 1-8 si open feminin locurile 1-3 (se aplica formatul de premiere pentru 8 locuri ca la open masculin in cazul in care concurentele de la concursul feminin reprezinta cel putin o treime din numarul participantilor care au achitat taxa de inscriere la triathlon), dar si stafetele.

Kiturile de concurs se vor putea ridica doar in ziua dinaintea competitiei. Pentru programul complet din zilele de 5 si 6 iulie, consultati sectiunea program. Lista participantilor inscrisi pana in acest moment o puteti vedea aici.

Loading...