Selectează o Pagină

loturi-cross

Federatia Romana de Triatlon, in vederea obtinerii unor rezultate excelente la Campionatele Europene de Cross Triatlon si Cross Duatlon din 2017, va infiinta un Lot National de Cross Triatlon cu un program de pregatire special pentru acest eveniment.

In urma rezultatelor din 2016 in acest lot au fost invitati urmatorii sportivi: Ciprian Balanescu, Bogdan Damian (elite – Cross Duatlon), Daniel Attila (U23 – Cross Triathlon si Cross Duatlon), Kovacs Szabolcs (U23- Cross Duathlon), Lokodi Matyas (Junior – Cross Triatlon), Tamirjean Robert (paratriathlon – Cross Duathlon).

Pentru largirea Lotului National, Federatia Romana de Triatlon va efectua o selectie pe data de 5 februarie la Tg. Mures. Pentru testul de verificare din 5 februarie, distantele de control vor fi: Cross Triathlon: inot 1000 metri, MTB 20 km, alergare trail 2,5 km, iar Cross Duathlon: MTB 20 km, alergare trail 2,5 km. Timpii de control vor fi stabiliti in functie de dificultatea traseului. Antrenorul lotului de cross a fost desemnat Mircea Robert Gustav.

Programul de pregatire al Lotului National de Cross Triatlon si Duatlon va cuprinde 3-4 stagii de pregatire, 2 competitii de cross triathlon de verificare (Lacul Sf. Ana si Lacul Colibita), 2-3 competitii de MTB respectiv de trail running race.

Loading...