Conferinta de Organizare Evenimente

Prin prezenta va invitam sa participati la un seminar si la discutii tip masa rotunda organizate de Federatia Romana de Triatlon privind organizarea evenimentelor de triatlon. Prin aceasta intalnire dorim sa venim in ajutorul organizatorilor de evenimente si a delegatilor tehnici in scopul cresterii nivelului de organizare a competitiilor.

Prezentarile si discutiile vor avea urmatoarele teme:
1. Pregatirea competitiei, structura organizatorica, atributiile delegatului tehnic, avize si autorizatii necesare
2. Plan de arbitraj, plan medical
3. Proiectarea zonei competitionale, traseul de inot, zona de tranzit
4. Traseul de ciclism, traseul de alergare, penalty box
5. Zona de finish, hidratare, anti-doping.

Pentru a usura prezenta la aceste discutii, Federatia Romana de Triatlon va organiza doua seminarii: pe data de 28 ianuarie la Complexul Olimpic Izvorani incepand cu ora 9:00 si pe data de 4 februarie la Tg.Mures incepind cu ora 9:00.

Avem rugamintea ca organizatorii de evenimente din circuitele de triatlon si de Campionate nationale sa trimita cate un reprezentant la unul din aceste seminarii. Prezenta unei delegat de la evenimentele nou introduse in circuit, respectiv de la organizatorii noi de Campionate nationale fiind obligatorie.

Prezenta Delegatilor Tehnici este de dorit, respectiv obligatorie pentru acei Delegati Tehnici care pe 2017 au primit primele lor delegari. Pentru o mai buna organizare, va rog sa comunicati pana la data de 10 ianuarie, la care din aceste seminarii puteti sa participati.

Participarea la aceste seminarii este gratuita.

Pe aceeasi tema, Federatia Internationala de Triatlon (ITU) va organiza la Budapesta un seminar de Organizare de Evenimente pe 24-26 februarie 2017. Inscrierile se pot face direct pe site: http://eventsconference.triathlon.org/. Costul seminarului de la Budapesta este de 200 de euro. “

Pin It on Pinterest