Selectează o Pagină

Seria competitiilor interne de triatlon debuteaza in fiecare an la mare. Anul acesta Triatlon Fara Asfalt se desfasoara in data de 7 iunie iar traseul este stabilit prin rezervaţiile naturale 2 Mai – Vama Veche şi Hagieni – Albeşti. Triatlon Fara Asfalt a ajuns la cea de-a V-a editie. Din 2010 cand a avut loc prima editie, s-au schimbat multe…numarul de participanti a crescut de la an la an, organizatorii s-au perfectionat iar valoarea premiilor a crescut considerabil. Daca in 2010 castigatorii de la proba open seniori castigau 400 de lei (locul I), 150 de lei (locul II) si 100 de lei (locul III), in acest an ocupantii podiumului vor fi recompensati cu 1000 de lei (locul I), 800 de lei (locul II) si 700 de lei (locul III). De asemenea vor primi premii in bani si castigatorii locurilor IV si V. La cele 4 editii de triatlon off-road “Fara Asfalt” si podiumul s-a modificat.

Fara Asfalt 2014

In 2010 la open masculin Alexandru Diaconu a ocupat prima pozitie a podimului, urmat de Rares Manea si Radu Diaconescu. La open feminin ocupanta locului intai a fost Irina Constantinescu, a doua treapta a apartinut sportivei Anja Karshau iar pe locul III s-a clasat Georgiana Popa.

In 2011 podiumul baietilor a aratat astfel: Gaspar Albert (locul I), Ciprian Bãlãnescu (locul II), Tudor Butu (locul III). La categoria open feminin seniori pe locul intai s-a clasat Anja Karshau, urmata de Anca Moraru.

In 2012 la categoria elite masculin, Ciprian Bãlãnescu a ocupat prima pozitie a podiumului, uramat de Deak Zsombor pe treapta doi a podiumului si de Vlad Metaxa pe locul III. La fete podiumul a aratat astfel: Stefania Ion (locul I), Albert Zsuzsanna (locul II) si Hegedus Krisztina (locul III).

In 2013 la categoria open masculin, Ciprian Bãlãnescu si-a pãstrat cea mai inalta treapta a podiumului, pe locul II s-a clasat Albert Gaspar iar locul III a fost ocupat de Sorin Boriceanu. La aceeasi categorie, feminin, pe locul intai s-a clasat Antoanela Manac, pe locul II Ungvári Kinga iar pe ultima treapta a podiumului a urcat Torok Daniela.

Mai multe detalii despre prima competitie de triatlon din anul 2014 puteti afla pe site-ul www.faraasfalt.ro sau de pe site-ul Federatiei Romane de Triatlon.

Loading...