Andreea Balan

Pe 17 mai la Weert, Olanda a avut loc concursul de calificare pentru Olimpiada de Tineret din Nanjing care va avea loc în perioada 16-28 august. România a fost reprezentată în Olanda de Andreea Bălan, componentă a lotului naţional de juniori.

Concurenţii au avut de parcurs 750 m înot, 17.7 km bicicletă şi 5 km alergare. Sportiva noastră nu a reuşit sa obţinã calificarea la Olimpiadă, ocupând locul 58 cu un timp de 1 ora 7 minute 5 secunde. „O cursă grea….concurenţă mare… mi-am depăşit toate limitele, timpul mai bun cu un minut, însă nu am obţinut calificarea. Am facut tot ce am putut şi tot ce am învăţat eu mai bine de la cei mai buni antrenori. Le mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine până la sfărşit şi sper că nu sunteti dezamăgiţi!”, a declarat Andreea la finalul cursei pe pagina personalã de facebook. Cel mai bun timp a fost obţinut de reprezentanta Danemarcei care a reuşit să termine toate cele trei probe în 59 de minute şi 7 secunde.

Seria concursurilor internaţionale pentru componenţii lotului naţional de juniori continuã. La acest sfârşit de sãptãmânã, mai exact pe 24 mai, Andreea Bălan şi Antonela Manac vor lua startul la concursul de triatlon de la Dnepropetrovsk, Ucraina. Sportivele noastre au fost incluse în programul de dezvoltare ITU High Performance Development for Elite Athletes.

Startul pentru categoria elite feminin va avea loc sâmbătă, 24 mai de la ora 17. Le dorim multã baftă fetelelor noastre şi le astepăm să se întoarcă acasă cu rezultate bune.

Loading...

Pin It on Pinterest