Selectează o Pagină

FRTRI - Pegas Triatlon Club va organiza prima editie a Hebalife Triatlon Buftea

Pegas Triatlon Club va organiza sub auspiciile Ministerului Tineretului si Sportului si cu sprijinul Federatiei Romane de Triatlon, in data de 14 iunie 2014, prima editie a Hebalife Triatlon Buftea.

„Una dintre prioritatile mele ca si Ministru al Tineretului si Sportului este ca Romania sa castige cat mai multe medalii la competitii sportive nationale si internationale insa in acelasi timp ma intereseaza si sportul de masa si, de fiecare data cand am ocazia incurajez acest tip de
initiative. Daca punem bazele sportului de masa cu siguranta vom pune si bazele infrastructurii sportive si mai departe vom influenta sportul de mare performanta”, a declarat Gabriela Szabo, Ministrul Tineretului si Sportului.

Ciprian Balanescu, Multiplu Campion National la Duatlon si Triatlon la proba olimpica, este imaginea Triatlonului Herbalife Buftea 2014 iar Herbalife Romania este partenerul principal al evenimentului.

“Ma bucur sa fiu alaturi de Pegas Triatlon Club si de Herbalife la aceasta prima editie a Triatlonului. Imi doresc desigur sa castig si in egala masura, imi doresc sa promovam acest sport care are din ce in ce mai multi adepti si la noi in tara. Romanii trebuie sa inceapa sa faca si mai multa miscare in aer liber si nu in ultimul rand, sa adopte un stil de viata sanatos”, a declarat Ciprian Balanescu.

Triatlonul se va desfasura in orasul Buftea, in apropierea Bucurestiului si presupune parcurgerea succesiva a trei probe – inot, ciclism si cros. Vor exista doua tipuri de distante: Distanta Olimpica (1,5 km inot, 40 km bicicleta, 10 km alergare) si Distanta Sprint (750 m inot, 20 km bicicleta, 5 km alergare). Concurentii se pot inscrie la categoria Individual sau Stafeta, pentru ambele tipuri de distante. Probele de alergare si de ciclism se vor desfasura pe asfalt, iar proba de inot in
Lacul Buftea.

Inscrierile se pot face pana la data de 31 mai iar sportivii care fac parte din Lotul National de Triatlon – elite si junior – beneficiaza de gratuitate la inscriere.
www.herbalifetriatlon.ro

Loading...