Programele de dezvoltare, parte din Strategia de dezvoltare FRTRI pe termen mediu, avand acum si bugetul aferent votat, au pornit pe pe drum respectiv au fost continuate.

Cluburile care au ramas in programul Start Campioni la Triatlon (tricouri FRTRI orange) au primit primele echipamente ajutatoare: plute, palmare, plutitoare, saltele de gym, benzi elastice, TRX.

Programele-de-dezvoltare-FRTRI-2016-1

Datorita finantarii primite de la La Fantana pentru programul Start Campioni la Triatlon nici un sportiv inscris la campionatul National de Duatlon din categoriiile copii 9 -12 ani (peste 200 de copii) nu trebuie sa plateasca taxa de inscriere.

Programele-de-dezvoltare-FRTRI-2016-2

In cadrul programului pentru cadeti – Triathlon School (tricouri FRTRI verzi) – in afara de echipamente ajutatoare sportivii vor primi (unii au si primit deja) pantofi de alergare, costume de triatlon si trei dintre ei au fost selectati pentru un cantonament in Alicante pe perioada 19-26 martie.

Programele-de-dezvoltare-FRTRI-2016-3

In cazul sportivilor din High Performance Team (tricouri FRTRI negre) sprijinul este completat si de costume de neopren si pantofi de ciclism, controale medicale, plan de nutritie si multe competitii internationale. Pentru sportivul Nico Seitan, prin programul High Performance Team, FRTRI a achizitionat si o bicicleta de sosea. Sportivii din acest program, Antoanela Manac, Andreea Balan, Daniel Attila, Seitan Nicolae, Simon Gergo, Lokodi Matyas si Chis Andrei, au fost inscrisi in diferite proiecte de dezvoltare ETU, ITU urmand sa participe la diferite cantonamente (Alicante, Rio Major, Tiszaujvaros) si programe finantate de ITU.

Programele-de-dezvoltare-FRTRI-2016-4

Pin It on Pinterest