Un weekend plin de evenimente pentru triatlonisti romani.

transfier-2016-2

In cadrul competitiei Transfier 70.3 pe distanta de halfironman au fost decernate titlurile de Campioni Nationali ai Distantei Semi-lunga (Halfironman). La fete noua campioana nationala a probei a devenit Koter Adel de la clubul Harghita Triatlon Miercurea Ciuc. La masculin Campionul National a venit din „diaspora” mai exact din Barcelona: Budai Robert Zsolt legitimat la CS Master Ski&Bike. Vicecampion national a devenit Alex Ciocan urmat find pe podium de Mihai Vigariu.

zagreb-2016

La Zagreb trei juniori ai Lotului National a luat startul in Cupa Europeana de Juniori. Din 74 de sportivi aflati la start Nico Seitan (Olimpia Bucuresti) a terminat pe locul 48, Chis Andrei (CSM Cluj) pe locul 58. Romas Catalin (Olimpia Bucuresti) dupa o cazatura pe traseul de ciclism nu a mai reusit sa termine competitia.

cozumel-2016-1

Evenimentul cel mai important in triatlon din acest weekend s-a consumat la Cozumel Mexic – Campionatul Mondial Grand Final. A fost pentru prima data cand am avut si noi un reprezentant la acest nivel prin Simon Gergo (CSA Steaua). Din pacate sportivul nostru nu a reusit sa termine competitia. Concursul a fost castigat dramatic de sud-africanul Schuman dar titlul de Campion Mondial pe 2016 a revenit lui Mario Mola, el acumuland cele mai multe puncte WTS. La fete noua Campioana Mondiala a devenit Flora Duffy din Bermunde. Antoanela Manac a reusit un excelent loc 29 la Campionatul Mondial destinat sportivilor sub 23 de ani.

Loading...

Pin It on Pinterest