triathlon-series-board-game

Triathlon Series este primul dintr-o serie de board game-uri destinate celor pentru care sportul este o componentă semnificativă în viață. Este, de asemenea, un joc care încurajează întâlnirile prietenilor preocupați de aceleași subiecte: de la ce înseamnă un life-style sănătos, fie că e vorba de petrecerea timpului liber, relații sau brain fitness, până la cât de importantă este activitatea fizică în buna desfășurare a fiecărei zi.

Triathlon Series, primul produs profesionist de acest fel dezvoltat la nivel european, este disponibil pe afterracegames.com.

Triathlon Series a fost lansat pe piață în 2016 și și-a făcut debutul pe piața internațională în cadrul Internationale Spieltage 2016, Essen, Germania, cel mai mare și mai important târg de jocuri de societate din lume.

Încă de la bun început, jocul te invită să intri în rolul unui triatlet amator, care se antrenează și face eforturi pentru a-și găsi starea mentală și energia de care are nevoie ca să ducă la bun sfârșit competiția cu un rezultat cât mai bun. Obiectivul este să depășești primul linia de sosire.

Pe parcursul celor două etape ale jocului – de antrenament și cursă – îți antrenezi abilitățile sportive specifice triatlonului (înot, ciclism, alergare), dar și pe cele interne (energie, mindfulness) și ești pus în situația de a-ți stabili strategia și de a alege modalitățile potrivite pentru a valorifica oportunități pe care ți le oferă diverse evenimente, într-un anumit moment.

Alegerile, felul în care îți gestionezi resursele de timp, îți dozezi energia și îți menții motivația la un nivel ridicat, la fel ca și nivelul de pregătire fizică au influență directă asupra performanței tale pe durata competiției și fac diferența în clasament.

Dacă te antrenezi susținut, îți construiești inteligent tacticile și știi să faci echipă cu tine însuți, ai șansele cele mai mari să urci pe podium.

Se spune că triatlonul nu formează caractere, ci le dezvoltă, iar Triathlon Series este, în consecință, o poveste despre tine și propriile tale performanțe, despre drumul pe care trebuie să-l parcurgi în găsirea echilibrului personal.

Triathlon Series, primul board game de triatloncare vorbește despre forță și echilibru în sport și în viață

Pentru cei pentru care sportul ocupă o componentă importantă a vieții, Triathlon Series înseamnă să rămână conectați la zona lor de interes. Pentru publicul larg, nu există limitări: poți să joci Triathlon Series indiferent dacă ești triatlonist sau n-ai făcut niciodată sport, dacă ești adult sau copil, dacă ai o bibliotecă de board-game-uri acasă sau nu.

Triathlon Series reprezintă și o formă prietenoasă pentru a apropia copiii de sport și de a-i încuraja să practice activități sportive care pot contribui la dezvoltarea lor sănătoasă.


AfterRace este un shop creativ, dezvoltat de o echipă românească de patru oameni, toți cu mai bine de 15 ani de experiență în comunicare, activi în proiecte antreprenoriale.

La AfterRace ne concentrăm pe ceea ce înseamnă fun în viață; ne propunem să unim două lumi – înainte și după sport – și să transformăm totul într-o experiență care să-ți placă și să te provoace; ne dorim să-ți propunem experiențe care să contribuie la dezvoltarea personală a iubitorilor și practicanților de sport și, în egală masură, a celor care țin la un stil de viață sănătos.

Pin It on Pinterest