Selectează o Pagină

trident-triathlon-team-constanta

Clubul TRIDENT TRIATHLON TEAM a luat naștere în anul 2016, din dragoste pentru triatlon.

Un antrenor de triatlon level 1 ITU Radu Costin Marga licențiat în kinetoterapie și motricitate specială cu experiență în mai multe discipline sportive împreună cu părinții copiilor pe care-i antrenează la triatlon pun bazele clubului Trident Triathlon Team din Constanța. Încă din primul an copiii au obținut multe titluri, medalii și locuri fruntașe la campionatele naționale de duatlon, triatlon, aquatlon, dar și în competițiile de ciclism și atletism.

Culorile Tridentului sunt vesele precum copiii clubului, culoarea fondului fiind turcoazul, iar galbenul neon și fucsia culorile secunde.
Clubul are o structură organizatorică ca în armată care funcționează perfect, fiecare părinte are câte ceva de făcut, iar cei 30 de copii și cei 10 sportivi amatori formează un grup armonios și unit care cristalizează în jurul antrenorului.

Clubul are ușa deschisă pentru oricine dorește inițierea în disciplinele triatlon, duatlon, natație, ciclism și atletism. Clubul Trident Triathlon Team dezvoltă și secții separate pentru fiecare disciplină.

Trei dintre cele mai important deziderate pentru un sportiv și părintele acestuia să intre în club și să ramână în cadrul lui sunt:
1. Respectul pentru antrenor, ceilalți sportivi și părinții acestora.
2. Să nu considere performanța sportivă mai importantă decât bunul simț.
3. Dragostea pentru natură, pentru toate lucrurile vii și pentru cele neînsuflețite.

Trident Triathlon Team nu este un simplu club sportiv, este o familie!

Loading...