Selectează o Pagină

De vreo sase ani incoace, luna februarie aduce un triatlon de iarna veritabil unde traseul de alergare si cel de bicicleta se desfasoara in Padurea Snagov, iar proba de inot in bazinul olimpic de la Izvorani.

WinterTri Challenge Izvorani, editia a VI-a, 18 februarie 2017

In 18 februarie, pasionatii de triatlon si duatlon se vor alinia la startul celei de a sasea editii WinterTri Challenge, o competitie de iarna atipica si asta pentru ca probele se fac in ordine inversa. In mod normal, la un concurs de triatlon clasic ordinea probelor este inot – ciclism – alergare, dar in cadrul WinterTri startul se da cu proba de alergare si se incheie cu cea de inot.
Competitia se desfasoara in baza olimpica “Sydney 2000” din Izvorani, una dintre cele mai bune baze sportive, la nivel olimpic, din Romania.

Iubitorii de alergare, bicicleta si inot se pot inscrie la triatlon individual si stafeta, iar cei care prefera mai mult alergarea si bicicleta la proba de duatlon:

• triatlon – 5.5km alergare, 12km bicicleta, 500m inot | individual si stafeta
• duatlon – 5.5km alergare, 12km bicicleta, 4,5km alergare | individual si stafeta

Traseul de alergare este 100% off-road, pe poteci, drum forestier si drum pietruit, iar cel de bicicleta este pe asfalt. Proba de inot este poate cea mai placuta dintre toate. Dupa un efort consistent depus in prima parte a cursei, inotul ii va revigora si relaxa cu siguranta pe participanti. Finis-ul la triatlon este in bazinul olimpic acoperit (dupa parcurgerea celor 500 m de inot).

La duatlon, traseul pentru prima alergare si proba de bicicleta este comun cu cel de la triatlon, iar a doua alergare se va face pe o portiune din traseul primei alergari, finis-ul fiind afara.

WinterTri Challenge Izvorani, editia a VI-a, 18 februarie 2017

Inscrierile sunt in plina desfasurare, iar peste 350 de participanti s-au inregistrat deja! Formularul online va fi deschis pana la data de 13 februarie. Locurile sunt limitate!
Wintertri Challenge este un eveniment cu traditie organizat de echipa Smart Atletic Team la inceput de sezon competitional.

Fiti la curent cu noutatile:
• site-ul oficial: trichallenge.ro/wintertri
• pagina de facebook Triathlon Challenge: facebook.com/TriathlonChallenge
• pagina evenimentului WinterTri2017: facebook.com/events/1869474066630449

Ne vedem in 18 februarie cu forte proaspete si pofta de sport!

Loading...