Selectează o Pagină

A fost din nou sarbatoare la Oradea, unde XMAN Romania a ajuns la a IX-a editie. Oradea a devenit deja iconic in lumea triatlonului Romanesc, locul unde visele se implinesc, unde toate lumea castiga si parca tot orasul te sustine sa mai alergi o tura, sa mai faci un pas, sa urci pe scena, sa ajungi acolo unde putini reusesc sa ajunga: sa devii un „Ironman”.

XMAN Romania 2018

Anul acesta XMAN Romania ne-a oferit nu numai un concurs bine organizat, ci si o competitie sportiva palpitanta. In competitia de half-distance masculin s-a impus Mihai Baractaru (Sportul pentru tine) cu un avans de 8 minute si 13 secunde in fata „stelistului” Beres Hunor si a lui Andrei Dudu Dan (Seven Sport Club). Pe locul patru a terminat mureseanul Adrian Costea si pe cinci Razvan Ene (CSA Steaua).

XMAN Romania 2018

La fete, Koter Adel (Harghita Triathlon Klub) a terminat prima competitia, cu peste 10 minute in fata sportivei Ionela Babeanu (Seven Sport Club). Pe locurile urmatoare au sosit Maria Mirela Popescu, Andrea Karpati (Ungaria) si Monica Antal.

Competitia de distanta lunga a contat drept Campionat National de Distanta Lunga „Ironman”. La fete, Dana Török si-a pastrat titlul de Campioana Nationala la cea mai dificila proba a triatlonului, terminand competitia cu timpul de 11 ore 15 minute. Vicecampioana a devenit Crina Ungureanu (12:10:27), podiumul fiind completat de oradeanca Bako Annamaria (12:42:04). Pe locurile 4 si 5 au sosit Mirela Bratu (14:11:26), respectiv Sido Katalin, (Master Ski &Bike Tg. Mures), cu un timp de 14:25:23.

XMAN Romania 2018

In competitia baietilor s-a impus Mihai Vigariu (Smartatletic Bucuresti), devenind si Campion National, cu timpul de 9 ore 34 minute si 21 de secunde, el fiind urmat de Simon Istvan (Harghita Tritahlon Klub) la numai 1 minut si 25 de secunde. Pe locul trei la open a venit Peter Havas (Ungaria), iar pe patru Maier Magyaros Andras (Mobility Tg. Mures), el fiind medaliatul cu bronz al Campionatului National pe 2018.

Rezultatele complete le gasiti aici my-run.ro/x-man-romania-2018-rezultate

Federatia Romana de Triatlon multumeste si pe aceasta cale atat organizatorilor de la Clubul Xterra Oradea (in mod special sufletului competitiei: Istvan Szokolszky – „Köszönjük István!”) cat si acestui minunat oras, Oradea, pentru tot ceea ce inseamna XMAN Romania.

Loading...