Selectează o Pagină

Pe un nou traseu, mai spectaculos dar si mai dificil a avut loc a XXV-a editie a triatlonului Haromszek organizat de Asociatia Alpinsport Sf.Gheorghe.

Sambata 3 septembrie au avut loc competitiile destinate copiilor, cadetilor si juniorilor.
La cadeti comeptitia a fost castigata de Zoldi Botond (Master Ski&Bike Tg.Mures) urmat de Sendroiu Andrei (Olimpia Bucuresti) si Balau Andrei, iar la fete castigatoare a fost Badoiu Ilinca (Delfinul Bucuresti) urmata de Radu Gloria (Master Ski&Bike).

La junori Lokodi Matyas (Mobility Tg.Mures) a terminat primul in fata lui Kovacs Szabolcs (Master Ski&Bike) si Forro Daniel. La junioare a castigat Biro Julia (Harghita Triatlon).

XXV-Haromszek-Triatlon-140-batai-pe-minut-Campionatul-National-Cross-Triathlon-Grand-Final-1

Duminica a urmat comeptitia pentru Superliga si amatori Age Group. La superliga am avut o rasturnare de situatie in clasament. Dupa ce in primele patru etape Daniel Attila a venit pe locul II dupa Ciprian Balanescu aici a reusit sa isi invinga rivalul, podiumul aratind astfel: Daniel Attila (Trialuta Sf.Gheorghe), Ciprian Balanescu (Ride Competition) si Ianos Andrei. La fete castigatoarea a venit tot din Sf.Gheorghe, Jakab Benke Hajnalka terminad inaintea sportivelor Bako Annamaria (Xterra Oradea) si Szakacs Maria (Harghita Triatlon).

Competitia a fost in acelasi timp si ultima etapa a Campionatului National de Cross Triathlon, in urma insumarii punctelor acumulate in cele cinci etape (Fara Asfalt la Mare, No Stress Mogosoaia, Xsalt Sf.Ana, Bipeel Triathlon Tg.Mures si Haromszek Triatlon) conform principiului cele mai bune patru punctaje din cinci am afalt si Campioni Nationali la Cross Triathlon pe 2016.

XXV-Haromszek-Triatlon-140-batai-pe-minut-Campionatul-National-Cross-Triathlon-Grand-Final-2

Elite (Superliga):
Ciprian Balanescu (Ride Competition ) si Koncz Monika (Harghita Triatlon)

Juniori:
Lokodi Matyas (Mobility Tg.Mures) si Biro Julia (Harghita Triatlon)

U23:
Daniel Attila (Trialuta Sf.Gheorghe)

Cadeti:
Zoldi Botond si Radu Gloria ambii (Master Ski&Bike)

Amatori Age Group:
20-24 ani: Dobos Anamaria si Mozes Tamas
25-29 ani: Gall Tunde si Imreh Laszlo
30-34 ani: Neaga Adriana si Trella Tamas
35-39 ani: Roxana Lupu si Csziszer Zsombor Adam
40-44 ani: Ispoescu Ioana si Hota Stelian
45-49 ani: Stroe Cornelia si Angelescu Adrian
50-54 ani: Gasparik Attila
55-59 ani: Bituleanu Emilian
+60 ani: Apostu Constantin

Loading...