Actualizare Calendar Competitional 2020

Situatia actuala legata de pandemia covid 19, ne permite urmatoarea abordare, un pic mai optimistă comparat cu scenariile prezentate în perioada de stare de urgență. Desigur acest calendar este supus evolutiei pandemiei covid 19.

Click aici pentru a verifica calendarul competitional actualizat!

Important:
Calendarul competitional actualizat va fi dezbatut in urmatorul Biroul Federal ce va avea loc in data de 19 iunie.

Semnificatia statusului din dreptul fiecarui eveniment este:

*eveniment confirmat: există resurse si exista dorinta de organizare, se poate organiza in măsura in care autoritățile vor permite acest lucru.
*in curs de confirmare: exista dorinta de organizare, momentan nu avem resursele necesare, se va organiza in măsura in care găsim atat resurse cât și autoritățile vor permite acest lucru.

In campionatul national vor putea sa participe doar sportivii cu legitimatie anuala FRTRI.

Toti organizatorii vor folosi platforma Race Hub pentru inscrieri.

Campionate nationale ramase nealocate:

Din păcate din motive financiare, perfect plauzibile pentru aceasta perioada dificila, o parte din organizatori numai pot organiza campionatele naționale asumate pentru calendarul 2020.

Din acest motiv FRTRI organizează un concurs de selecție pentru cluburile care doresc organizarea campionatelor naționale rămase în afara calendarului.

Timpul de alocare va fi unul scurt deoarece, avand in vedere situatia speciala in care ne aflam, este foarte important sa anuntam aceste campionate din timp, astfel sportivii sa aiba timp  sa se pregateasca pentru aceste distante, nu in ultimul rand FRTRI sa aiba timp sa organizeze campionate pentru probele care vor ramane nealocate.

Rugam cluburile care doresc organizarea campionatelor nationale se ne contacteze pe e e-mail la adresa office@triatlonromania.ro si in maxim 24 de ore vor primii procedura de selectie. In e-mail va rugam sa ne scrieti numele clubului, persoana de contact si ce campionat/e national/e doriti sa organizati.

Termenele sunt:
Solicitare: 16 – 19 iunie
Depunere: 19 – 23 iunie
Alocare:    24 – 26 iunie

Selectia va fi facuta de Biroul Executiv al FRTRI

Campionatele Nationale nealocate sunt:
Distanta Lunga
Distanta Standard
Distanta Supersprint
Stafeta Mixta
Aquatlon

FRTRI isi asuma organizare Campionatelor Nationale ramase nealocate, singura exceptie fiind Campionatul National de distanta lunga, deorece nu sunt foarte multe optiuni unde se poate organiza o astfel de competitive in deplina siguranta pentru participant si nu in ultimul rand care necesita un efort logistic, financiar si operational foarte mare.

Circuite:
Anul acesta nu se vor organiza circuitele RCS, RTS  si RHS.

Transfier:
Dorim sa organizam si ne luptam pentru a organiza acest eveniment de traditie. Deocamdata ne confruntam cu pierderea sponsorilor, inclusiv a sponsorului principal si cu obtinera autorizatiilor necesare pentru organizare. In maxim 10 zile o sa anuntam in comunitate, vestile legate de organizarea acestui eveniment frumos.

Pin It on Pinterest