Concluzii după Baremele Naționale

Analiza Baremelor Naționale ne-a adus surprize și rezultate mult peste așteptări.

Din urmă vine o generație cu determinare și potențial foarte mare. Dacă rezultatele juniorilor sunt bune, chiar peste așteptări avand in vedere perioada de izolare și faptul ca anumiți sportivi nici acum nu au acces la antrenamente in bazin, la cadeți rezultatele sunt formidabile atât din punct de vedere al timpilor obținuți cât și din punct de vedere al numărului mare de sportivi care au trecut peste bareme cu brio. Nu în ultimul rând este important de menționat ca majoritatea cadeților au abordat aceste bareme cu determinare și sete de performanță. Dacă ne organizăm foarte bine, investim și colaborăm efficient aceasta poate sa fie generația de aur a Triatlonului Românesc.

Surpriza cea mai mare a venit de la categoria copii de unde ne așteptam sa se ridice foarte mulți sportivi buni.

Toți copii care au participat la Baremele Naționale vor fi premiați si vor face parte din programul Start Campioni. Revenim cu detalii atat legate de acest program cat si despre premierea copiilor.

Pe aceasta cale, conducerea FRTRI dorește să felicite atat sportivii cât și antrenorii care deși au trecut printr-o perioadă foarte dificilă au reușit să-și motiveze și să își antreneze sportivii într-un mod eficient.

Pentru că nu am avut condiții ideale pentru testari, de exemplu la Targu Mureș s-a alergat pe o pista de zgură de 200 metri, la București a fost exagerat de cald iar la Constanța bazinul a avut 25 metri, am hotarat sa facem loturi extinse astfel fiecare sportiv să aibă o șansa în plus. Acești sportivi pană la sfarsitul anului vor mai fi testați de cel puțin doua ori, la ei la club. Nu în ultimul rand vor primi vouchere valorice pentru echipament de triatlon de la partenerul nostru trisport.ro, cel mai mare magazin de triatlon din Sud Estul Europei și echipament de lot național și rucsaci prin amabilitatea sponsorului nostru oficial Enel RomâniaVezi aici Premiere Bareme Nationale.

Cu loturile extinse doream sa mergem la cel puțin două competiții internaționale, mai precis la Festivalul European de Triatlon din Alanya și la Balcaniada din Serbia, tocmai ca fiecare sa mai aibă o șansă să-și dovedească valoarea, din păcate aceste două competiții s-au anulat dar dorim să păstrăm acest model pentru viitor. Vezi aici Cine face parte din Lotul National

Legat de partea de organizare ne-am mobilizat, ne-am adaptat și am reușit sa organizăm eficient aceste bareme, avand in vedere criza prin care trecem.

In concluzie,

Acum mai mult ca niciodată este momentul sa fim UNIȚIAPROPIAȚI, sa NE ADAPTAM RAPID, astfel  ÎMPREUNĂ sa trecem peste aceste momente de cumpană. 

Avem un trecut frumos, trăim un prezent incert, ne aștepta un viitor de excepție!

Vlad Stoica

Pin It on Pinterest