Betfair Sports Challenge – Triatlon Cluj Editia IV, 2017

A IV a editie a Triatlonului Cluj ne readuce in frumoasa zona a lacului Tarnita – la o aruncatura de bat de Cluj – Napoca, dar totusi simtindu-se ca in inima muntilor. Ceea ce este un motiv bun pentru participare “de placere”, dar este si etapa in cadrul Circuitului National de Cross Triatlon, fiind inca un motiv sa ne vedem in weekendul 22-23 Iulie.

Tot nu sunt suficiente motivele sa ne vedem? Atunci sa stiti ca parte din Betfair Sports Challenge este si Traversarea Tarnitei, cel mai vechi concurs de open water din Romania cu probe de inot de 6500m si 1500m. Iar dupa inot, in data de 23 Iulie ne intalnim la concertul Depeche Mode in Cluj – Napoca.

Revenind la Triatlon Cluj – si aici avem parte surprise placute. Startul probei de inot se da din apa de la o distanta de 1500m de mal, concurentii ajungand acolo cu ajutorul unor pontoane. Traseul de ciclism consta in parcurgerea unei singure bucle de 30 KM traversand o padure dupa care o coborare de aproximativ 600m diferenta de nivel. Alergarea de 9 KM este de asemenea prin padure.

Si cum o imagine face mai multe decat 1000 de cuvinte, urmariti filmul evenimentului de anul trecut aici.

Pin It on Pinterest