Selectează o Pagină

O imbunatatire semnificativa in organizare la concursul deja traditional de la Lacul Sf. Ana- Xsalt Triathlon. Un numar mare de sportivi au luat startul pe un traseu nou care i-a incantat pe concurenti.

Xsalt Sfanta Ana – etapa a III-a in CTS

“Evident, cea mai mare imbunatatire: noul traseu de bicicleta! Adevarat Cross Triatlon. A avut de toate: urcari suficient de grele pe care sa le faci pe bicicleta (fara sa impingi), coborari tehnice (pe piatra mare, pe rape, pe forestier), portiuni tehnice prin padure” a declarat Bogdan Ionita, presedintele Comisiei de Amatori si castigatorul categoriei 45-49. “Foarte frumoasa si combinatia cu festival de muzica + targ de marfuri traditionale” a adaugat Bogdan.

Xsalt Sfanta Ana – etapa a III-a in CTS

Competitia a fost castigata de Alex Ciocan, urmat de Simon Istvan si de Daniel Attila. La fete, din nou podiumul a fost acaparat de fetele de la Harghita Triathlon, in urmatoarea ordine: Koter Adel, Karacsony Kinga si Szakacs Maria. La juniori Zoldi Botond, la cadeti Balau Andrei Alexandru, respectiv la cadete Bartok Zsanett au urcat pe prima treapta a podiumului.

Xsalt Sfanta Ana – etapa a III-a in CTS

Rezultatele Xsalt pot fi gasite pe xsalt.ro

Clasamentul CTS 2017 poate fi gasit aici.
Fotografii de Radu Cristi

Loading...