Selectează o Pagină

Bioeel Triathlon Challenge 2015

Pe 12 septembrie va avea loc la Bezid, in judetul Mures, ultima etapa a circuitului Cross Triathlon Series 2015 – Campionatul National de Cross Triathlon. Aici vom cunoaste noii campioni nationali atat la open, juniori si cadeti cat si la categoriile de varsta.

La open baieti Ciprian Balanescu pare ca isi pastreaza titlul de Campion National dar la fete lupta intre sportivele de la Harghita Triathlon (Koter Adel conduce acum clasamentul) ramane deschisa.

La cadeti fete Badoiu Ilinca a scapat in castigatoare dar la baieti lupta contiuna intre trei sportiv: Zoldi, Sido si Balalau. La junioare prima optiune o are Biro Julia, iar la baieti Kovacs Szabolcs.

La amatori lupta este interesanta intre Eftimie Doru si Tudorache Adrian – Emil la categoria 25-29, iar la 45-49 sunt patru sportivi in carti: Badoiu Cristian, Bogdan Mihai Ionita, Rus Alexandru si Ilie Razvan. In acelasi timp unii par ca si-au asigurat deja titlul de Campion National la categorie cu o etapa mai devreme: Badoiu Bogdan, Sorin Boriceanu, Stroie Cornelia, Apostu Constantin.

In cadrul Bioeel Triathlon Challemge va fi organizata o competitie pentru copii – sustinuta de Fundatia eMag prin programul „140 de batai pe minut” si o competitia de inot in ape deschise – Traversarea Lacului Bezid.

Informatii suplimentare gasiti pe www.bioeeltriathlon.ro

Loading...