Calendar Evenimente Triatlon România 2022

dec. 28, 2021 | 0 comentarii

Calendar Evenimente Triatlon România 2022

Ne așteaptă un an mai bogat în competiții și cu siguranță plin de provocări. Din cauza situației legate de pandemia covid 19 care se va prelungi și în 2022 calendarul poate suferi modificări. Ne așteptam sa avem parte de un an mult mai stabil cu mai puține amânări sau anulari și cu revenirea în calendar a unor competiții de tradiție precum Buftea Triatlon, Tulcea Triatlon, Triatlonul de la Sf. Ana și nu în ultimul rand competiția cult Fără Asfalt.

Anul 2022 va fi bogat în competiții dedicate copiilor, Trikids Series powered by Fundația Emag va fi lansat în luna ianuarie și va cuprinde o serie de 5 competiții dedicate copiilor cu varste cuprinse între 9 și 13 ani. Probele pe care dorim să le organizăm pentru copii vor fi aquatlon, duatlon, triatlon, stop cronometru înot și alergare și cros triatlon.

Motivul pentru care CN Cross Triatlon, CN Cross Duatlon & CN Duatlon vor fi organizate la Tg. Mureș este că se vor desfășura pe exact același traseu pe care se vor desfășura Campionatele Mondiale, pentru a oferi un avantaj tactic sportivilor noștri. Ulterior sportivii cu cele mai bune rezultate vor rămâne în cantonament până la Campionatele Mondiale.

Campionatul Național de Aquatlon va fi anunțat în luna ianuarie.

Avem speranța să putem organiza Campionatul Național pe Distanță Standard în altă perioadă decât este afișat acum în calendar astfel, sportivii care doresc să participe la CN Medie și CN Standard să nu fie nevoiți sa aleagă între cele două. Pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie ca un organizator privat să preia aceasta competitie și să respecte un anumit standard de organizare pretabil pentru o astfel de competiție importantă.

Din prudență recomandăm ca rezervările legate de cazare și transport să le faceți după ce se deschid înscrierile pentru evenimentele din calendar.

Loading...

Pin It on Pinterest