Selectează o Pagină

Mai avem o luna si cateva zile pana la primul Campionat European pe ramura de sport a triatlonului organizat in Romania: Transilvania ETU Cross Duathlon European Championship. Competitia este organizata de clubul Master Ski&Bike Targu Mures, finantata de Primaria Municipiului Targu Mures si sponsori locali, va desemna Campionii Europeni la Cross Duatlon la categoriile de Elite, U23, Juniori, Para-atleti si bineinteles la diferitele categorii de varsta la amatori Age-Group.

Campionatul-European-Duatlon-2016-Targu-Mures

La startul competitiei o sa avem pe langa Campionul Balcanic de Cross Duathlon, reprezentantul nostru Ciprian Balanescu si pe Campionii Europeni en-titre la elite: belgianul Kriss Coddens si spanioloaica Margarita Fullens Riera, vicecampioana europeana britanica Louise Fox, campioana la U23 Natalia Fischer Egusquiza (ESP).

Romania va avea sportivi la toate categoriile de elite, juniori si U23 si speram ca multi amatori se vor inscrie si la categoriile de age-group pentru a reprezenta tara noastra la aceasta competitie.

Inscrierile pentru sportivii romani se fac prin site-ul competitiei: www.crossduathlon.ro in pagina „Registration„. Tot aici gasiti toate informatiile legate de program, distante, categorii etc. La categoriile de amatori age-group se poate inscrie orice iubitor de triatlon, duatlon cu o singura cerinta: obligatoriu trebuie folosit un costum de triatlon care sa aiba inscriptionat in fata si spate codul de tara: ROU.

Ghidul Atletilor se poate consulta aici: triathlon.org

Atat la Campionatul European de Cross Duatlon cat si la competitiile adiacente (va fi un weekend incarcat de evenimente sportive, fiind organizate si doua competitii de trail run, rezervate mai ales amatorilor si copiilor – „Dracula Midnight Run” si „Memorialul Szasz Albert”) s-au inscris deja sportivi din Marea Britanie, Germania, Ungaria, Serbia, Ucraina, Portugalia, Turcia, Italia.

Brigada de arbitri compusa din 11 oficiali straini veniti din Letonia, Serbia, Tara Galilor, Germania, Ungaria si 8 oficiali romani de rang international va fi condusa de Paul Groves din Marea Britanie, delegat din partea ETU fiind Chris Kitchen din Irlanda.

Loading...