Selectează o Pagină

Conferinta de Organizare Evenimente - MODIFICARI!

Datorita faptului ca multi organizatori de evenimente au sportivi atat la baremele de verificare cat si la Cupa Federatiei si astfel prezenta lor la ambele evenimente aflate in paralel ar fi fost imposibila, datele seminariilor vor fi modificate astfel:

• Izvorani – sambata 28 ianuarie (Cupa Federatiei 29 ianuarie)
• Targu Mures – sambata 4 februarie (Baremele de verificare pentru Lotul national de Cross Triathlon si Duathlon 5 februarie)

Prin aceasta intalnire dorim sa venim in ajutorul organizatorilor de evenimente si a delegatilor tehnici in scopul cresterii nivelului de organizare a competitiilor.
Prezentarile si discutiile vor avea urmatoarele teme:
1. Pregatirea competitiei, structura organizatorica, atributiile delegatului tehnic, avize si autorizatii necesare
2. Plan de arbitraj, plan medical
3. Proiectarea zonei competitionale, traseul de inot, zona de tranzit
4. Traseul de ciclism, traseul de alergare, penalty box
5. Zona de finish, hidratare, anti-doping.

Pentru a usura prezenta la aceste discutii, Federatia Romana de Triatlon va organiza doua seminarii: pe data de 28 ianuarie la Complexul Olimpic Izvorani incepand cu ora 9:00 si pe data de 4 februarie la Targu Mures incepind cu ora 9:00.
Avem rugamintea ca organizatorii de evenimente din circuitele de triatlon si de Campionate nationale sa trimita cate un reprezentant la unul din aceste seminarii. Prezenta unei delegat de la evenimentele nou introduse in circuit, respectiv de la organizatorii noi de Campionate nationale fiind obligatorie.

Prezenta Delegatilor Tehnici este de dorit, respectiv obligatorie pentru acei Delegati Tehnici care pe 2017 au primit primele lor delegari. Pentru o mai buna organizare, va rog sa comunicati pana la data de 10 ianuarie, la care din aceste seminarii puteti sa participati.

Participarea la aceste seminarii este gratuita.

Loading...