Selectează o Pagină

Enel este sponsorul oficial al Federației Române de Triatlon

In cadrul conferinței de presă de la Campionatului Sud Est European de triathlon compania Enel Energie a anunțat oficial acordul de sponsorizare a Federației Române de Triatlon. Conform acordului de sponsorizare, Enel își ia angajamentul de a promova un stil de viață mai sănătos centrat pe activități sportive, în timp ce își propune să contribuie activ la dezvoltarea disciplinei de triathlon în România. În cadrul parteneriatului care se va desfășura de-a lungul anului 2017, Enel va sprijini toate competițiile sportive organizate de Federația Română de Triatlon (FRTRI) pentru publicul larg.

Enel este sponsorul oficial al Federației Române de Triatlon

Suntem extrem de bucuroși să anunțăm colaborarea cu Federația Română de Triatlon, întrucât scopul nostru este să creăm sinergii în acord cu filosofia grupului nostru – Open Power. Credem cu tărie că sportul reprezintă o sursă inepuizabilă de energie pozitivă și împreună cu FRTRI, încurajăm oamenii să adere la valorile simple pe care sportul le aduce cu sine: corectitudine, respect pentru reguli, calitate și siguranță. Prin această inițiativă, Enel confirmă implicarea sa activă în comunitate, contribuind în aceeași măsură la deschiderea sportului către publicul larg” a declarat Michele Grassi, Director General Enel Energie și Enel Energie Muntenia.

Am salutat cu entuziasm propunerea de parteneriat a companiei Enel, parteneriat pe care îl dorim sa fie unul durabil. Filozofia triatlonului constă din autodepășire, determinare, ambiție dar și amiciție. Aceste valori le-am găsit și la partenerii noștri: Enel. Sunt sigur că colaborarea noastră o să fie reciproc benefică și în același timp le mulțumim pentru implicarea lor privind promovarea sportului de triatlon către publicul larg” – a declarat Peter Klosz presedintele Federația Română de Triatlon

Evenimentul de astăzi de la Buftea, în cadrul căruia este anunțat parteneriatul Enel cu Federația Română de Triatlon, marchează, de asemenea, începutul campionatului Balcanic de Duatlon organizat de FRTRI, care este deschis atât copiilor,cât și adulților, fiind una dintre cele mai importante competiții dintr-o serie mai amplă de evenimente sportive susținute de Enel.

Startul competiției internaționale de duatlon a adus împreună organizatori locali, resprezentanți Enel, conducerea Federației Române de Triatlon și sportivi de top din România, într-un dialog despre importanța deschiderii sportului către publicul larg, dar și a creării unei colaborări la nivel regional între federațiile de triatlon.

Enel este sponsorul oficial al Federației Române de Triatlon

Enel este o companie energetică multinațională, jucând un rol important pe piețele globale de electricitate, gaze naturale și energii din surse regenerabile. Grupul Enel activează în peste 30 de țări de pe patru continente și are o capacitate instalată netă de producție de energie de circa 83 GW. Enel distribuie electricitate și gaze naturale printr-o rețea de peste 2 milioane km, are peste 65 de milioane de clienți casnici și companii în toată lumea, care reprezintă cea mai mare bază de clienți comparativ cu firmele europene din domeniu. Enel este cea mai mare companie integrată de utilități din Europa după capitalizarea de piață și una dintre primele companii de electricitate de pe continent în ceea ce privește capacitatea instalată și EBITDA raportat.

Prezentă pe piața din România încă din 2005, Enel este, în acest moment, cel mai mare investitor privat în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției si furnizării de electricitate, dar si al producției de energie electrică din surse regenerabile. Enel are peste 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de 2,8 milioane de clienți din trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție. Enel continuă dezvoltarea unui program de investiții pentru îmbunătățirea calității serviciilor, a siguranței și performanței rețelelor și implementarea pe plan local a standardelorde mediu ale grupului Enel.

Loading...