Locatie noua, dar aceeasi atmosfera de prietenie si sportivitate la Xman Romania si in 2017. Traditionalul si singurul Ironman Full Distance din Romania, anul acesta a capatat un nou si mult mai spectaculos traseu de alergare si un traseu de ciclism mai “safe”, dar mai greu de numarat.

Xman Oradea - Reloaded

La competitia pe distanta lunga au fost desemnati Campionii Nationali la Distanta “Ironman”. La masculin Dudu Dan Andrei a reusit sa obtina al doilea titlu consecutiv, anul acesta cu un timp de sub zece ore ( 9:50:07), podiumul fiind completat de muresenii de la Mobility Plus, vicecampion Maier Andras si un senzational loc trei pentru veteranul Szikszai Janos Bruno, bronzul la Nationale avand o varsta trecuta de 50… La fete a triumfat detasat Dana Török, actrita de la Teatrul German din Timisoara, cu un timp de 11:30:20, avand un avans de o ora in fata sportivei de pe locul doi, Crina Ungureanu, ea fiind devansata numai de baietii de pe podiumul masculin! Medalia de bronz a fost obtinuta de Bako Annamaria (Xterra Oradea).

Xman Oradea - Reloaded

La distanta de “Halfironman”, fiind si prima etapa a circuitului Halfironman Romanian Series, victoria a fost obtinuta de Mita Baractaru, dupa un senzational semimaraton de 1:08:54 si un timp final de 4:37:09. El a fost urmat de Mihai Vigariu (Seven SC Bucuresti) si Costea Adrian, ambii coborand sub cinci ore ca timp final, la fel ca ocupantul locului patru, ciucanul Solyom Elemer. La fete, prima a fost Szabolcsi Fruzsina din Ungaria, urmata de Dr. Szentpeteri Diana, tot din tara vecina si Koter Adel (Harghita Triathlon Miercurea Ciuc).

Xman Oradea - Reloaded

Rezultatele pot fi consultate pe site-ul competitiei xmanromania.ro

Pin It on Pinterest