Selectează o Pagină

Singura competitie sportiva de Cross Duathlon din Judetul Bistrita-Nasaud continua si in aceasta vara cu editia numarul 2, in aceeasi superba regiune ca si anul trecut, zona Dealu Negru – Muntii Calimani. Daca la prima editie au participat 42 de sportivi, atat amatori cat si profesionisti, in data de 01 Iulie 2017 se asteapta un numar dublu de participanti la concursul ce imbina alergarea montana cu ciclismul montan.

Inscrierile continua la Duatlonul Haiducilor Editia a 2-a

Probele la care sportivii se vor intrece sunt: STANDARD (8 km alergare + 25 km ciclism + 4 km alergare), SPRINT (3 km alergare + 10 km ciclism + 1.5 km alergare) si TEAM, echipa de 2 concurenti, fiecare avand o singura proba de parcurs (12 km alergare sau 25 km ciclism).

Printre participantii la aceasta editie se vor afla si sportivii loturilor nationale de Cross Duathlon si Cross Triathlon ale Romaniei, acestia concurand cu scopul de a se antrena cat mai bine inaintea campionatelor europene de Cross Duathlon si Cross Triathlon ce se vor desfasura la sfarsitul lunii iulie in Targu Mures.

Asociatia Club Sportiv Triatlon Bistrita doreste prin organizarea acestei competitii, sa atraga cat mai multi iubitori de miscare in natura pentru a beneficia de un concurs unic desfasurat intr-un tinut haiducesc.

Pe aceasta cale, organizatorii va invita pe data de 01 iulie 2017 sa participati la Duatlonul Haiducilor Editia a 2-a, astfel comunitatea in care cu toti traim devenind mai activa, prietenoasa si sanatoasa.

Inscrieri, detalii si regulament pe nouagandire.ro in sectiunea Competitii.

Loading...