Selectează o Pagină

Federația Română de Triatlon și Erima România, parte a SportLife Group, au semnat un contract de sponsorizare privind echipamentul de prezentare al componentilor selectionatelor reprezentative, acord valabil din acest an.

Înțelegerea se întinde pe o durată de 4 ani și prevede îmbrăcarea loturilor naționale de triatlon ale României cu echipament de prezentare marca Erima.

Triatlonul și ramurile sale constituie o continuă provocare asemeni necesităților și inovațiilor de zi cu zi din mediul de afaceri. Știm foarte bine ce înseamnă pregătirea unor sportivi care luptă permanent cu propriile limite și tocmai de aceea suntem foarte încântați că putem să ajutăm la creionarea unor trupuri puternice în jurul minților sănătoase. Sperăm ca parteneriatul nostru să fie de bun augur așa cum sunt și celelalte avute cu alte foruri românești – a declarat managerul SportLife Group, Mărgărit Amza.

Federatia Romana de Triatlon semneaza un parteneriat cu Erima România

Fondată în 1900, Erima este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri de echipamente și accesorii sportive. Reputata firmă germană derulează în prezent diverse contracte atât cu federații naționale și loturi reprezentative, cât și cu numeroase echipe prestigioase din Europa.

Cu o vechime de 14 ani în domeniu, SportLife Group este o societate care se ocupă de distribuția celor mai importante mărci de echipament sportiv la nivel național. Partener al mai multor federații sportive și cluburi de renume din România, SportLife Group deține propriile linii de materiale sportive și organizează competiții sportive de anvergură pentru toate categoriile de vârstă, amatori sau profesioniști.

Loading...