Selectează o Pagină

Federaţia Româna de Triatlon şi Bittnet au semnat un parteneriat privind susţinerea circuitului de triatlon de şosea; astfel, în 2017, acest circuit va purta numele de Bittnet Romanian Triathlon Series 2017. Circuitul va avea un număr record de etape, opt, incluzând competiţii majore cum ar fi Campionatul Naţional de Triatlon din Bucureşti, Cupa Europeană de la Tulcea sau Trichallenge Mamaia. În circuit apar pe lânga competiţii deja consacrate ca Nostress Callatis, Pegas Triathlon Buftea, Transfier Olimpic şi competiţii noi ca Triathlon Challenge Constanţa sau Triathlon Beliş. Premierea circuitului o să fie una specială, organizată la Gala Triatlonului Românesc.

Triatlonul este un sport caracterizat prin varietatea probelor și provocărilor, prin nevoia de antrenamente susținute și prin aceea că performanța vine, pentru cei mai mulți dintre participanți, din autodepășire și din confruntarea cu obiectivele proprii. Toate acestea: autodepășirea continuă, seriozitatea și dedicarea necesare urmăririi obiectivelor, dar și distracția, sunt comportamente care descriu cultura organizațională Bittnet. Plecând de la aceste similitudini, potrivirea cu triatlonul a fost ‘ca o mănușă.’ Vrem să susținem triatlonul românesc astfel încât (stilul de viață sănătos și) valorile comune să devină cunoscute cât mai multor oameni, în special copiilor și tinerilor. – declară Mihai Logofătu, CEO Bittnet.

FRTRI şi Bittnet au semnat un parteneriat

Bittnet este liderul pietei de training IT, fiind o companie fondata in 2007 si controlata de fratii Mihai Logofatu si Cristian Logofatu. In aprilie 2015, a devenit prima companie IT din Romania listata la Bursa de Valori Bucuresti. Actionarii semnificativi ai companiei sunt fratii Logofatu si antreprenorul Razvan Capatina.

Loading...