Selectează o Pagină

Gala Triatlonului 2021

nov. 12, 20210 comentarii

Gala Triatlonului 2021

Federaţia Română de Triatlon vă invită să celebrăm împreună sfârşitul de sezon în cadrul unui eveniment festiv. Gala Triatlon România va avea loc, în data de 18 decembrie, în Complexul Cheile Grădiştei, Fundata.

Programul Galei:

19:30–19:45  Discurs de bun venit
19:45–20:00  Retrospectiva 2021
20:00–20:30  Prezentarea calendarului 2022
20:30–21:30  Festivitate premiere sportivi
21:30  Socializare

Vesti bune!!! Restrictiile s-au mai relaxat, astfel incat putem sa organizam Gala Triatlonului 2021 cu maxim 150 de participanti, conform Hotarari CNSU nr. 105 din data de 19.11.2021, aplicabile pe durata starii de alerta pentru prevenirea si combaterea efectelor COVID-19. Persoanele participante trebuie sa detina certificat verde sau sa fi trecut prin boala.

Intrarea este gratuita pentru pesoanele cu legitimaţie FR Triatlon valabila în 2021 şi contra cost (50 RON) pentru persoanele fără legitimație FR Triatlon şi însoţitori. De asemenea, pentru antrenorii din lotul naţional nu se percepe nicio taxă. In ambele cazuri inregistrarea se realizeaza online, completand formularul disponibil mai jos. Prioritate la inscriere au sportivii din lotul national, antrenorii lor si staff-ul FR Triatlon.

Formular înscriere: forms.gle/ganx9JK34QZQvNsB6

Avand in vedere ca numarul de persoane este restrictionat la maxim 150 participanti, inscrierea si validarea se va face in ordinea completarii formularului si a conditiilor mentionate mai sus, pana la epuizarea locurilor disponibile.

Pentru obținerea unui pachet special in ceea ce privește cazarea si masa puteți transmite o solicitare la adresa de e-mail ionela.pauica@triatlonromania.ro până in data de 30.11. 2021 sau direct pe  website-ul locației disponibil aici.

Foarte important! Participarea la Gala nu este conditionata de cazarea in Complexul Cheile Gradistei.

Condiţii obligatorii de participare!!!

1. Participanţii la gală trebuie să prezinte un certificat verde valabil.
2. Participantii la gala trebuie sa accepte sa fie testați cu test rapid antigen. Costul testului este suportat de FR Triatlon.

Cine va fi premiat?

1. Cei mai buni sportivi de performanta (Cadeti, Juniori, U23, Seniori)
2. Cei mai buni sportivi amatori
3. Premiul special pentru Oficiali Tehnici
4. Premiul special pentru Antrenori
Alte premii surpriza…

De ce este organizată Gală in complexul Cheile Gradistei?

1. Unul dintre cele mai mari complexe turistice si de sport din România care are capacitatea sa acomodeze atat necesitatile de cazare, masa, locațiile de formare profesională, activitățile sportive si distractive, dispunand de o baza sportiva care poate sa găzduiască cantonamente si evenimente indoor si outdoor;
2. Se afla in centrul țării, o locație accesibilă pentru toți participantii din toate colturile tarii;
3. Este un eveniment desfășurat in cadrul Forumului Triatlon România.
4. Este unul din foarte puținele locuri in care putem sa organizăm un astfel de eveniment in condițiile pandemice actuale

Dress code: business or cocktail.

Persoană de contact Ionela Păunică: ionela.paunica@triatlonromania.ro 

Gala Triatlonului 2021
Loading...