La acest sfarsit de sãptãmânã triatlonisti din tarã dar si din strãinãtate se întâlnesc la Mamaia. Pe 6 septembrie are loc competitia Triathlon Challenge Grand Final Romanian Triathlon Series. Sunt asteptati aproape 1000 de concurenti dar si un numar mare de spectatori.
Vino si tu sa-ti sustii favoriti!

Cupa European 2014 - Hai Romania!

Pe 7 septembrie elita mondiala este prezenta la Mamaia la Cupa Europeana la Triatlon. La elite masculin si-au anuntat prezenta Dmitry Polyanskiy (http://www.triathlon.org/athletes/profile/7747) si Alexander Bryukhankov (http://www.triathlon.org/athletes/profile/7743), ambii din Rusia.

La elite feminin se anunta o lupta stransa intre Anastasia Abrosimova din Rusia (http://www.triathlon.org/athletes/profile/46579) si Yuliya Yelistratova din Ucraina (http://www.triathlon.org/athletes/profile/7817).

România va fi reprezentantã la Cupa Europeanã de Ciprian Bãlãnescu (http://www.triathlon.org/athletes/results/6990/ciprian_balanescu) si de Sestacovschi Florin. Le dorim baftã maximã sportivilor nostrii si vã asteptãm în numãr cât mai mare la Mamaia, sã-i sustinem!

Duminicã dupã terminarea Cupei Europene începe pterecerea. La ora 15 se premiazã câstigãtorii de la Cupa Europeanã iar mai apoi cei de la Grand Final Romanian Triathlon Series.

Pin It on Pinterest