Selectează o Pagină

Programe de dezvoltare ETU

Federatia Romana de Triatlon va fi implicata si in acest an in diferite programe de dezvoltare, initiate de Federatia Europeana de Triatlon.

Trei sportivi tineri din Romania au fost alesi de catre Federatia Europeana de Triatlon (ETU) sa faca parte din echipa ETU Development Team 2018: Andreea Balan, Nicolae Seitan si Alexandru Ion. Sportivii nostri au fost invitati sa participe la Cupa Europeana de Sprint Triathlon de la Szekesfehervar, cheltuielile fiind suportate integral de catre Federatia Europeana.

In cadrul programului ETU Development Training Camps, juniorii nostri vor fi prezenti in 2018 la toate stagiile de pregatire organizate si finantate de ETU. Aceste cantonamente vor fi in acest an la Alicante, Varna si Loutraki.

Prin programul de ETU Development, Federatia Romana de Triatlon va primi in total fonduri de 4000 de euro care vor fi folosite la derularea urmatoarelor activitati:
– decontarea partiala a cheltuielilor privind deplasarea la ETU Development Training Camps (2500 euro)
– decontarea partiala a cheltuielilor privind participarea la concursul de calificare la Jocurile Olimpice de Tineret Buenos Aires (1500 euro).

Loading...