Programul FRTRI in lunile ianuarie si februarie

Triatloniştii români încep anul 2017 în forţă, având deja în lunile ianuarie si februarie nişte competiţii puternice.

Pe 21-22 ianuarie, la Cheile Gradiştei echipa de Wintertriathlon a României va da piept cu cei mai buni sportivi din Europa la Cupa Europeană de Wintertriathlon. Sportivii noştri vor încerca pe teren propriu clasări cât mai bune în faţa triatleţilor veniţi din Norvegia, Italia, Slovacia, Cehia. Competiţia va avea si rol de pregătire pentru Campionatul European de Wintertriathlon din Estonia din 29 ianuarie.

În acelaşi weekend, 21-22 ianuarie se va desfaşura la Cheile Gradiştei şi Campionatul Naţional de Wintertriathlon la toate categoriile, inclusiv pentru Amatori Age Group. Detalii despre Campionatul Naţional de Wintertriathlon gasiti aici.

Pe 28 ianuarie se va desfaşura la Complexul Olimpic Sydney 2000 – Cupa Federaţiei – înot şi alergare, competiţie rezervată tuturor categoriilor de vârstă. În cadrul competiţiei vor avea loc şi baremele de verificare a Loturilor Naţionale de cadeţi, juniori şi Elite/U23. Mai multe detalii despre Cupa Federatiei 2017 gasiti aici.

Cei care vor să intre in Lotul Naţional de Cross Duatlon şi Cross Triatlon sunt invitaţi la Târgu Mureş pentru selecţie în data de 5 februarie.

Pe data de 18 februarie va avea loc, tot la Complexul Olimpic Sydney 2000, deja tradiţionalul concurs WinterTri Challenge organizat de Smartatletic.

FRTRI va organiza şi două seminarii pentru organizatorii de evenimente şi oficialii tehnici pe data de 29 ianuarie la Izvorani şi în 5 februarie la Târgu Mureş.

Pin It on Pinterest