Delta-Triathlon-Tulcea-2016-1

Doua zile de competitii si zece starturi la festivalul de triathlon de la Tulcea. Sambata peste 150 de copii au luat startul la competitia MiniTri din cadrul Delta Triathlon Tulcea. La competitia patronata de Ivan Patzaichin au venit copii din toate colturile tarii dar si din Ucraina, Bulgaria si Ungaria. Copii au concurat in cinci categorii de varsta castigatorii fiind:
8-9 ani: Timea Maria Lazar (BSC Bucuresti) si Darius Teisanu (Trident TT Constanta)
10 ani: Ioana Badea (Trident TT Constanta) si Paul Andrei Serban (Aqua01 Cluj)
11 ani: Veonika Zarovna (Ucraina) si Victor Mihu (BSC Bucuresti)
12 ani: Oleksandra Zarovna (Ucraina) si Gergo Soos (Ungaria)
13 ani: Oryna Babych si Valdyslav Piatsetsky ambii din Ucraiana
Rezultatele complete pot fi gasiute aici: deltatriathlon.ro

Delta-Triathlon-Tulcea-2016-3

Duminica dimineata au luat startul cei de la SuperLiga RTS si amatorii pe distantele olimpic, sprint si supersprint. La proba olimpica s-a impus fostul olimpic maghiar Kuttor Csaba urmat de Ciprian Balanescu si Daniel Attila. La fete sportiva de la CSA Steaua Stefania Ion a castigat competitia in fata sportivei de la Atena Constanta, Ana Mega. La sprint masculin s-a impus un “stelist”: George Iulian Murar urmat de Beres Hunor si Radu Marga. La fete sprint castigatoare a devenit Edit Medvezcky din Ungaria urmata de britanica Helen Tomlinson. La supersprint sportivul de la Poli Cluj, Rogoz Erick a surclasat comcurenta la baieti iar la fete s-a impus Andrea Bobarnac de la CSA Steaua Bucuresti. Rezultatele complete le gasiti pe siteul competitiei: deltatriathlon.ro

Delta-Triathlon-Tulcea-2016-2

Duminica la pranz dupa o ploaie torentiala au inceput curesele de la Cupa Europeana de Juniori. La fete am avut doi reprezentanti Balan Andreea si Simon Kinga care au terminat pe locurile 8 respectiv 10.

Podiumul la fete a fost urmatorul:
1. Pia Totschnig (Austria) – 1:10:50
2. Sofia Pryyma (Ucraina) – 1:11:17
3. Daryna Moskalenko (Azerbaidjan) – 1:11:46

Delta-Triathlon-Tulcea-2016-4

La baieti am avut nu mai putin de 9 sportivi la start dintre ei cel mai bine s-au clasat Chis Andrei locul 12, Catalin Romas locul 15 si Balica Mircea locul 17. Au mai participat : Cristian Tranulea (loc 20) Seitan Nicolae (loc 21), Morara Adrian (loc 22), Hasegan Vlad (loc 24), Zoldi Botond (loc 25), Ion Alexandru (loc 26)

Podiumul la baieti a fost urmatorul:
1. Gergo Soos (Ungaria) – 1:02:03
2. Philip Perti (Austria) – 1:02:58
3. Lukas Gstaltner (Austria) – 1:03:04
Rezultatele complete aici: triathlon.org

Delta-Triathlon-Tulcea-2016-5

Pin It on Pinterest