Selectează o Pagină

„Mancam triatlon pe paine” in acest weekend. Sportivii romani sunt implicati in mai multe competitii de triatlon importante: Campionat Mondial, Cupa Europeana, Campionat National 70.3.

un-week-end-nebun-in-triatlonul-romanesc

1. WTS Cozumel. Scriem inca o pagina importanta in istoria triatlonului nostru. La Cozumel Mexic in cadrul Campionatului Mondial, duminica ora 16:30 ora locala (00:30 acasa) pentru prima data in istorie vom avea la startul finalei Word Triathlon Series, Grand Final (Finala Campionatului Mondial de Triatlon) un sportiv roman la start. Simon Gergo va incerca sa tina piept granzilor din triatlonul mondial: Mario Mola, Johnatan si Alistar Brownlee, Igor si Daniel Polyansky…. .

2. La Zagreb, tot pe 18 septembrie, trei juniori din Lotul National vor concura in etapa de Cupa Europeana. Chis Andrei, Romas Catalin si Seitan Nicolae, veniti direct de la un stagiu de pregatire din peninsula Istria vor incerca sa urce cat mai sus in clasamentul competitiei aducind astfel puncte importante Romaniei in clasamentul european.

3. Transfier. Putem sa spunem fara sa fim acuzati de subiectivitate ca una din cele mai spectaculoase competitii de 70.3 din Europa va avea loc la Lacul Vidraru – Transfagarasan. Anul acesta comoetitia va desemna si Campionii Nationali pe distanta 70.3. Oare Ciprian va mai castiga inca un titlu de Campion National sau cedeaza in fata „Ironmanilor” de profesie Mita Baractaru sau Alex Diaconu? Poate sa fie o surpriza si Robert Budai venit acasa din Barcelona, el aratandu-ne o forma excelenta anul acesta la Mondialele de Duatlon de la Aviles.

In mod sigur avem un week-end nebun de triatlon!

Loading...