Selectează o Pagină

Proaspăt încheiatele Campionate Mondiale de Winter Triathlon de la Cheile Grădiștei au generat un interes major din partea publicului pasionat de sport, concretizat în audiențe-record pe rețelele sociale, dar și din partea presei, cu zeci de articole dedicate evenimentului și prezență la cele mai importante stații TV din România și Europa.

Campionatul Mondial de Winter Triathlon: prezență consistentă la TV, online și în Social Media

Astfel, doar pe pagina de facebook a Federației Române de Triatlon, transmisiunea live a competiției a acumulat un reach de peste 300.000, peste 30.000 de vizualizări și mai mult de 3.300 de reacții, comentarii si share-uri. Mai mult de atât, competiția a fost transmisă live, în Social Media și pe paginile de facebook Telekom Sport România, Ministerul Tineretului și Sportului, Complex Cheile Grădiștei, dar și la nivel internațional, pe pagina ITU, forul ce gestionează global competițiile de triatlon.

Mai mult, peste 50 de articole au fost publicate în presa centrală și regională, alături de zeci de alte articole din presa internațională, pe baza informațiilor transmise constant de la competiție de către echipa Federației Române de Triatlon.

La TV, competiția de Elite Masculin a fost transmisă în direct (o premieră națională pentru această disciplină) de Telekom Sport, iar imagini de la competiție au ajuns și la Pro TV și TVR. Cele mai importante imagini au ajuns, pentru distribuție continentală și către EBU, care operează Eurovision și Euroradio.

Mulțumim partenerilor pentru sprijin, publicului pentru interes și tuturor sportivilor pentru performanțe.

Loading...