Selectează o Pagină
Modificari date in Calendarul FR Triatlon 2024

1. Winter Tri și CN XR se mută în data de 7 decembrie.
Fiind an olimpic COSR prioritizează pregătirea federațiilor olimpice care sunt calificate sau în curs de calificare la JO Paris. Din acest motiv baza olimpică Sydney 2000 unde se desfășoară în mod obișnuit această competiție nu este disponibilă chiar dacă solicitările au fost făcute încă din luna decembrie anul trecut. De asemenea, faptul că FR Triatlon, la fel ca și celelalte federatii olimpice, a primit jumătate din bugetul de anul trecut, ne obligă să facem economii până la rectificarea bugetară din septembrie, prioritatea federației fiind participarea la Campionatele Europene din luna august.

2. Criteriul Primăverii – Duatlon Tehnic, se va desfășura în data de 9 martie, fiind singura opțiune rămasă din luna martie având în vedere că în data de 2 martie este o competiție de natație foarte importantă la care majoritatea cluburilor de triatlon sunt înscrise iar în data de 17 martie va fi organizat TriKids Izvorani.

3. TriKids Izvorani, competiție care se desfășura în cadrul Winter Tri se va desfășura în data de 17 martie în complexul Olimpic Sydney 2000.

4. Gala Triatlonului Românesc se va organiza în data de 13 aprilie în Complexul Olimpic Sydney 2000 Izvorani, în sala polivalentă. Este data la care putem să lansăm în mod oficial toate proiectele FR Triatlon pentru 2024 și nu în ultimul rând putem să lansăm atât parteneriatul cu PPC Energy România, noul sponsor oficial al federației cât și noul echipament al echipei naționale fabricat de partenerul nostru ZeroD.

5. H3RO Mamaia, Campionatul Balcanic, Campionatul Național de distanța Sprint, Campionatul Național de Ștafetă Mixtă și TriKids Ștafetă se vor desfășura în data de 5-6 octombrie. La momentul în care a fost anunțată data, decembrie 2023, nu se știa că pe 29 septembrie 2024 vor fi stabilite alegerile locale, acestea au fost stabilite ulterior. Din acest motiv suntem obligați de lege să organizăm în altă zi. În weekendul dinainte 21-22 Septembrie, nu avem permisiune din partea Federației Europene să organizăm Balcaniada.

Loading...