Selectează o Pagină

Zeci de români şi-au dat întâlnire pe 23 august la competiţia de Ironman din capitala Ungariei, Budapesta. Ţara noastră a fost reprezentantă atât la categoria de amatori cât şi la cea de profesionişti prin Deak Zsombor. Acesta a terminat toate cele 3 probe în 4 ore 9 minute şi 54 de secunde şi a obţinut o clasare foarte bună, ocupând locul 28.

La categoria amatori fete a participat Jakab Benke Hajnalka, care a obţinut locul 6 dupa ce a terminat cursa în 5 ore 26 de minute şi 15 secunde. De asemenea a concurat şi sportiva Torok Dana care a terminat competiţia cu un timp de 5 ore 46 de minute 49 de secunde.

Ironman Budapesta 2014 - Adrian Nanulescu & Peter Klosz

La Ironman 70.3 Budapest au mai participat sportivii Vigaru Mihai care obţinut şi cel mai bun timp dintre băieţii care au concurat la categoria amatori (4:35:54), Tudorache Adrian, Bihari Szilard, Dobrescu Marius, Ropota Radu, Talaba Ciprian, Lazarescu Marius, Mereuta Daniel, Kiss Lorincz Geza, Szasz Attila, Tudose Stefan, Bartalis Szabolcs, Duma Dan, Balan Robert Ioan, Stelian Hota, Avramescu Razvan, Andrei Maslaev, Georgian Tudor, Buculei Erick, Dragos Gales, Ionescu Daniel, Oancea Paul-Valentin, Klosz Peter, Nanulescu Adrian.

Competiţia a fost câştigată de portughezul Bruno Pais la categoria masculin şi de daneza Michelle Vesterby la categoria feminin.

Loading...