Selectează o Pagină

S-a incheiat si cea de-a IV-a etapa a circuitul de sosea, eveniment care a avut loc pe 31 august la Tulcea. Rowmania Delta Triathlon, a ajuns la cea de-a doua editie. Au putut participa toti cei iubitori de miscare, distantele fiind stabilite pe categorii de varsta.

Rowmania Delta Triathlon 2014

La cadeti masculin cel mai bun rezultat l-a obtinut Kiss Levente (Master Ski&Bike),urmat de Balica Mircea (Tri Kids Bucuresti) si Hasegan Vlad (BSC Bucuresti). La aceeasi categorie feminin podimul a aratat astfel: Locul I – Frant Madalina (Tri Kids Bucuresti) Locul II – Vadadi Tekla (Master Ski & Bike), Locul III – Badoiu Ilinca.

La juniori masculin primul care a terminat toate cele trei probe a fost Daniel Attila (Trialuta Sf. Gheorghe), urmat de Marton Gasparik (Master Ski&Bike) si de Badoiu Bogdan. La fete cel mai bun timp a fost obtinut de Manac Antonela (Atena Constanta) urmata de Balan Andreea (BSC Bucuresti).

La proba olimpica, categoria masculin, podiumul a aratat astfel: Locul I – Mihai Anton Paul (Atena Constanta), Locul II – Sestacovschi Florin (Master Ski&Bike), Locul III – Sorin Boriceanu (Energy Bucuresti). La fete, prima treapta a podiumului a fost ocupata de Stefania Ion ( Olimpia Bucuresti), a doua de Badica Cucereanu Ioana iar a treia de Isopescu Ioana.

Competitia de la Tulcea a adunat la start un numar de aproximativ 70 de copii (9-12 ani) de la cluburi din Romania care isi doresc ca pe viitor triatlonul sa fie practicat de cat mai multa lume si rezultatele sa fie din ce in ce mai bune atat pe plan intern cat si international (BSC Bucuresti, Aqua Delta Tulcea, Tri Kids Bucuresti, Master Ski & Bike).

Evenimentul Rowmania Delta Triathlon a fost organizat de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23 împreună cu Primăria Municicpiului Tulcea.
Ultima etapa a circuitului de sosea are loc pe 6 septembrie, la Mamaia.

Loading...