Selectează o Pagină

Stiai ca poti directiona 20% din impozitul pe profitul anual pentru a sustine o cauza civica, fara nicio cheltuiala suplimentara?

Ne poti ajuta sa ne continuam proiectele si sa ne indeplinim planurile de viitor devenind sponsorul nostru. Daca compania ta are profit si plateste impozit, ne poti sponsoriza, iar suma pe care ne-o oferi se scade direct din impozitul datorat statului.

Stiai ca poti directiona 20% din impozitul pe profitul anual pentru a sustine o cauza civica, fara nicio cheltuiala suplimentara?

Sumele donate de companii se scad direct din impozitul pe profit, daca sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:
• nu depasesc 20% din impozitul pe profit datorat;
• sunt in limita a 0,5% din cifra de afaceri.

Cheltuielile cu sponsorizarile care depasesc acest barem pot fi inregistrate contabil sub forma de cheltuieli nedeductibile.

Facilitatile cu privire la sponsorizari sunt reglementate prin Art. 25, aliniatul 4, litera i, Codul fiscal.

Poti face o sponsorizare fara sa te coste nimic!
Poti decide cum sa fie folositi o parte din banii pe care altminteri i-ai plati la sfarsit de an catre Stat. Ne poti sustine proiectele, iar noi vom avea grija ca fiecare leu sa fie cheltuit cu chibzuinta si responsabilitate, asa cum am facut in ultimii ani.

Cum procedezi?
Totul se intampla in doua etape:

Etapa 1:
Semnam un contract de sponsorizare

Etapa 2:
Pana la sfarsitul anului, compania plateste suma prevazuta in contract printr-o plata obisnuita care va fi inregistrata contabil. In momentul platii impozitului catre Stat, aceasta suma va fi scazuta din totalul de plata.

Te invitam sa ne cunoastem si sa discutam mai multe despre proiectele noastre!

Loading...