Turul Fundația Performanței

dec. 1, 20220 comentarii

Turul Fundația Performanței

Dragi colegi,

Antrenori si președinți de cluburi,

Vă invit să începem o călătorie foarte importantă pentru federația noastră în ceea ce privește înalta performanță în triatlon.

Rezultatele foarte bune de anul acestea și de anul trecut ale sportivilor noștri ne fac și mai responsabili de viitorul performanței în triatlon și cel mai important de viitorul sportivilor și al antrenorilor noștri.

Potențialul este foarte mare chiar dacă sportul nostru este unul foarte restrictiv și dominat de federațiile bogate din vest. Mai precis este un sport olimpic cu doar 3 medalii la Jocurile Olimpice, individual feminin, individual masculin & team relay (comparat cu atletismul – 48 medalii, natația – 37 medalii, ciclismul – 20 medalii, canotajul, gimnastica și halterele – 14 medalii) și nu în ultimul rând este un sport foarte scump în care federațiile cu bugete mari domină (exemplu Marea Britanie 11 milioane euro, Germania 10 milioane euro, Franța 9 milioane euro, Spania 9 milioane euro, Italia 6 milioane euro).

A sosit momentul să evaluăm și să calibrăm această linie strategică a FR Triatlon și anume – înalta performanță.

• Obiectivul acestui tur este: evaluare/calibrare si educare „în teren” cu antrenorii care se ocupa de performanta la categoriile copii, cadeți, juniori și seniori din toată țara.
• Eligibili sunt antrenorii care fac performanta, care au licența de antrenor FR Triatlon validă in 2022 si care fac parte dintr-un club afiliat FR Triatlon.
• Echipa este formată din:
– Simone DiamantiniManager Înaltă Performanță
– Iosif CrișanAntrenor Federal
– Cristi DoicescuAntrenor Echipa Națională
– Flabio CarmonaAntrenor Echipa Națională

Programul turului este:

Constanța: 9-10 Decembrie, ora 9 AM la Stadionul Farul
București: 12 – 13 Decembrie, ora 9 AM in incinta bazinului Lia Manoliu
Cluj: 14 -15 Decembrie, ora 9 AM in fata Complex Natatie Universitatea Tehnică Cluj Napoca

Turul Fundația Performanței
Loading...

Pin It on Pinterest